Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiszivárgott e-mail bizonyítja: Soros György akarja megbuktatni Brett Kavanaugh-t

Forisek Ádám

2018.10.05. 14:28

Csak kiderül, hogy nincsenek véletlenek, bármennyire is ezt szeretnék elhitetni a liberálisok. Kiderült ugyanis, hogy Brett Kavanaugh-t nem pusztán "véletlenszerûen" felbukkanó nõk próbálják befeketíteni, hanem egy összehangolt, gondosan felépített kampányt folytat ellene a Soros-hálózat.

A kiszivárgott e-mail egy szélsőbaloldali csoporttól, a MoveOn.org-tól származik. Egy olyan szervezetről beszélünk, amelynek egyik legelső támogatója Soros György volt. A MoveOn.org ezenfelül a Tides Foundationtől is kapott támogatást; ez egy olyan alapítvány, amely szintén Soros kitartottja, és emellett partneri viszonyban áll a Nyílt Társadalom Alapítványokkal.

Az e-mailt egy bizonyos Robert Reich nevű aktivista írta, akiről azt kell tudni, hogy Bill Clinton adminisztrációja alatt ő vezette a munkaügyi tárcát. Az e-mailben Reich arra kéri a címzetteket, támogassák még további adományokkal a

MoveOn sürgős küldetését, amely nem más, mint Brett Kavanaugh megállítása."

Kavanaugh Trump főbírójelöltje, akire az elmúlt hetekben igazi össztűz zúdult, szexuális zaklatással vádolják.

Az e-mailben a szervezet azt is írja, hogy "közvetlen akciókat" is terveznek Washington D.C.-ben, és többek között azt is megemlítik, hogy a kulcsfontosságú államokban buszoztatni fognak, hogy biztosan megbuktathassák Kavanugh-t.

A szervezet emellett nyomást kíván gyakorolni amerikai szenátorokra is, mégpedig úgy, hogy az ő körzetükből akarnak előhozakodni Kavanaugh-t befeketítő sztorikkal. Az egyik példa a levélből Maine, ahol a fenti taktika mellett reklámhelyeket akar vásárolni a szervezet, hogy ezzel is Kavanaugh megállítására ösztökéljék a szenátort.

A cél: a republikánusokra hárítani a felelősséget. Nem szabad elfelejtenünk, milyen álláspontra helyezkedtek, amikor öt hét múlva szavazunk. Meg kell szüntetnünk a republikánus többséget a kongresszusban, és ehelyett olyan embereket kell választanunk, akik hisznek Kavanaugh áldozatainak. Csak így küzdhetünk az alapvető jogokért."

Ezzel a propagandaszöveggel kíván adományokat gyűjteni a MoveOn.org.

A levél írója, Reich szerint Trumpnak és szövetségeseinek sikerült viccet csinálniuk a szenátusból, az FBI-ból és a Legfelsőbb Bíróságból. Arról nincs szó az e-mailben, hogy Diane Feinstein vezető demokrata politikus – egyértelmű politikai célokból – miért tartotta vissza hetekig Christine Blasey Ford vádemelését.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére