Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiskorú migránsbandát számoltak fel Milánóban

888.hu

2020.02.13. 11:15

Csak egy jobb élet reményében érkeztek Egyiptomból a gyerekek...

Gyerekekből álló bűnbandát számoltak fel a milánói hatóságok, amely már hónapok óta rettegésben tartotta a helyieket.

Olasz lapbeszámolók szerint a kiskorúak Egyiptomból felnőtt kísérő nélkül érkeztek Olaszországba. Volt köztük, aki Szicíliában ért partot, mások pedig Calabriában. A gyerekeket a hatóságok átszállították egy milánói befogadóközpontba, azonban innen kiszöktek és bűnözni kezdtek.

Az olasz rendőrség szerint a banda négy egyiptomi gyerekből tevődött össze, akiket egy felnőtt irányított. Úgy tudni, hogy többnyire rablásokban és erőszakos bűncselekményekben vettek részt. Sok esetben éjszaka csaptak le áldozataikra, akiket késsel fenyegettek és elvették tőlük a telefonjaikat vagy adott esetben a pénztárcájukat. Az is valószínűsíthető, hogy a migránsbanda kábítószer-kereskedelemben is érintett volt.

A hatóságok tegnap reggel csaptak le a banda két tagjára, ugyanis az egyik bűnözőt már korábban elkapták. A negyedik fiúnak viszont nyoma veszett, őt nagy erőkkel keresik.

Úgy tudni, hogy a most lekapcsolt migránsoknál késeket találtak, amikor őrizetbe vették őket. Az egyik nyomozó szerint nagyon ritkán találkoznak ilyen brutális és erőszakos bandával.

Amikor kihallgatták őket, állítólag sírva fakadtak és beismerő vallomást tettek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére