Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiskorú lányokat rabolnak el a tálibok, hogy szexrabszolgaként használják őket

Ányos Miklós

2021.08.13. 16:50

A tálib terrorszervezet házról-házra jár Afganisztán egyes régióiban, hogy 12 éves lányokat válasszon szexuális rabszolgának a dzsihadista harcosai számára – jelentette csütörtökön a News Corp Australia.
Egy belső forrás azt mondja, hogy a tálib vezetők megpróbálnak elrabolni és erőszakkal feleségül venni nőket

- közölte a híroldal a Bloomberg hétfőn közzétett korábbi jelentésére hivatkozva.

A tálibok egyes területeken házról házra járnak, listákat állítanak össze 12 és 45 év közötti nőkről és lányokról, hogy a harcosaik erőszakkal házasodjanak össze velük

- jelentette a Bloomberg augusztus 9-én.

A tálib parancsnokok, miután elfoglalták a tartományi fővárosok egy részét, elrendelték a helyi imámoknak, hogy listázzák a 12 és 45 év közötti hajadon nőket, akiket „qhanimat„-nak, azaz hadizsákmánynak tekintenek.
A tálib harcosok ezt megengedhetik maguknak, ha szigorúan értelmezik az iszlámot, ami a nőket ”kaniz„-nak, azaz árucikknek tekinti

- mondta Omar Sadr, az Amerikai Afganisztáni Egyetem professzora a Daily Mail-nek.

A tálibok az elmúlt hónapokban visszahódították Afganisztán nagy területét, mivel az amerikai és a NATO-szövetséges csapatok kivonultak az országból, befejezve a Kabulból kiinduló, 20 éves közös hadműveletet. Az Egyesült Államok 2001 őszén indította el a háborút Afganisztánban azzal, hogy kiszorította a tálibokat az afganisztáni kormányból.

A tálibok most visszaszerezték az ország 85 százaléka feletti uralmat a majdnem teljes körű csapatkivonás után. A szunnita terrorcsoport az elmúlt héten felgyorsította katonai kampányát, augusztus 8 -án egyetlen nap alatt visszafoglalta három északi tartományi fővárosát.

A tálibok újból bevezették a saríát vagyis az iszlám törvényt az elmúlt hetekben, a visszahódított régiók nagy részében. A csoport elrendelte a taxisoknak az afgán Balkh városában, az üzbég határ közelében fekvő regionális központban, „hogy ne vigyenek be egyetlen nőt sem a városba, ha nincsenek teljesen elfátyolozva” – jelentette a BBC augusztus 11 -én.

A (csapatok) távozásának másnapján jelentések szerint egy fiatal nőt meggyilkoltak a ruhája miatt

- árulta el a BBC.

Minden nő, akit látunk… a mindent átfogó burkát viseli, a haját és az arcát is eltakarja

- írta a BBC a Balkh piacán készített riportban.

Az egyik megszólaló szerint egyetlen nőt sem kényszerítenek a teljes burka viselésére „a tálibok egyszerűen csak prédikálnak ”, hogy a nőknek így kell öltözniük.

A saríánkban egyértelmű, hogy azoknak, akik szexelnek és nem házasok, legyen az lány vagy fiú, a büntetés 100 ütés a nyilvánosság előtt

- mondta Haji Badruddin nevű tálib bíró a BBC-nek, miután a műsorszolgáltató meglátogatta egy tálib bírósági ülést Balkhban.

De mindenkinek, aki házas, halálra kell kövezni…

Azoknak, akik lopnak: ha bebizonyosodik, akkor le kell vágni a kezét

- mondta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Megszólalt a Jobbik-bulin megtámadott nő: „Feldolgozhatatlan, ami történt”

Megszólalt a Jobbik-bulin megtámadott nő: „Feldolgozhatatlan, ami történt”

Először szólalt meg az őt ért támadásról V. Anita, Szilágyi György jobbikos képviselő élettársa. A Blikknek nyilatkozva a nyíregyházi édesanya úgy fogalmazott: egyelőre képtelen feldolgozni, ami a Jobbik disznótorán történt vele. Mint mondta, heteken keresztül se éjjele, se nappala nem volt a bulin történtek után.

Orbán újoncai: Csák, Nagy és Szalay-Bobrovniczky

Orbán újoncai: Csák, Nagy és Szalay-Bobrovniczky

Az új kormányban vannak nagy visszatérők és pár miniszteri területen újoncnak számító kormánytag is, de vajon kik ők és miért kerültek a kormányba?

Gyurcsány: „B***d meg Gergő, te hoztad a nyakunkra ezt az embert”

Gyurcsány: „B***d meg Gergő, te hoztad a nyakunkra ezt az embert”

„De ha a gondolat elrontja a beszédet, akkor a beszéd megronthatja a gondolatot is.“ George Orwell idézete jutott eszembe, miközben Gyurcsány hétfői parlamenti felszólalását hallgattam és a Direkt36 által nyilvánosságra hozott baloldali belső viszályokról olvastam.

CPAC: a kongresszus, ahol legendák szólalnak fel

CPAC: a kongresszus, ahol legendák szólalnak fel

A CPAC Hungary konferenciát május 19-én és 20-án rendezik meg Budapesten. Az esemény főszónoka Orbán Viktor lesz.

Itt a nyár, libsi, a Balatont alázd

Itt a nyár, libsi, a Balatont alázd

Épphogy elérte a 20 fokot a hőmérséklet, ismét megjelentek a Balatont gyalázó cikkek. Annyira unalmasak és annyira kiszámíthatóak már a hazájukkal kezdeni semmit nem tudó balliberálisok, hogy nevetségesbe csap át a vergődésük.

Csak felfelé: a magyar gazdaság érte el a legmagasabb növekedést az EU-ban

A KSH első becslése alapján 8,2 százalékkal nőtt a gazdaság teljesítménye 2022 első negyedévében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére