Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiskorú lányokat erőszakoltak meg egy svéd fesztiválon, nem ez volt az első eset

Bokor Gábor

2019.08.21. 14:20

Rajtuk kívül tucatnyian jelentették, hogy ismeretlenek zaklatták őket.

A svéd Aftonbladet arról ír, hogy két 15 év körüli lányt megerőszakoltak a múlt héten megtartott We Are Sthlm nevű ifjúsági fesztiválon Stockholmban. A két lányt szombat este nyolc óra körül erőszakolták meg a svéd fővárosban. Nem ez az első eset, hogy a We Are Sthlm fesztiválon nemi erőszak következik be, 2015-ben is történt hasonló szörnyűség. A mostani bűncselekményt a lap szerint a biztonsági kamerák is felvették.

A támadók állítólag hátulról cserkészték be a két kiskorút, majd megerőszakolták őket. A rendőrség is megerősítette, hogy két kislányt bántalmaztak, azonban több részletet nem akartak elárulni.

A kép csak illusztráció | Fotó: AFP

Egyelőre a bizonyítékokat vizsgáljuk át

– mondta Ola Österling, a helyi rendőrség képviselője.

Emlékezetes, ezen a fesztiválon majdnem minden évben rendszeresen történik erőszakos bűncselekmény. 2016-ban például ötven (!) jelentés történt szexuális zaklatás miatt, ami a duplája a 2015-ös adatoknak. Anders Ygeman, az akkori svéd belügyminiszter komoly botrányba keveredett, miután kijelentette, nincs abban semmi új, hogy a fesztiválokon nemi erőszak történik, mellesleg nem emelkednek az esetek számai. Egy civil szervezet később nyilvánosságra hozott egy kutatást, mely szerint 2016-ban 1000 (!) százalékkal nőtt a szexuális indíttatású bűncselekmények száma.

Egy svéd újságíró „emberségből” becsempészett egy migránst Svédországba, akit most elítéltek

Az egyik legnagyobb svéd újság, a Nyheter Idag számolt be arról, hogy elítélték egy késes ügyben azt a szír migránst, akit két éve svéd újságírók csempésztek be Svédországba. Mi is beszámoltunk róla, hogy Fredrik Önnevall és három másik kollégája, akik akkor a svéd közszolgálati SVT-nél dolgoztak, elmentek Szíriába egy riportot forgatni, ott ismerték meg az [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére