Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kirúgtak egy keresztény anyukát a munkahelyéről, mivel kifogásolta, hogy gyermekeit a transznemûekről oktatják

Tóth Dalma

2019.04.16. 21:10

Kristie Higgs kétgyermekes anyuka a privát Facebook-oldalán panaszkodott arra, hogy gyermekeit a transznemûekrõl oktatják. Az iskola, ahol dolgozik, vizsgálatot indított az ügy kapcsán, majd végül elbocsátották.

A 43 éves nő a gloucestershire-i akadémián dolgozott segédként egy lelkipásztor mellett már 6 éve. Kristie Higgs privát Facebook-oldalán kifogásolta, hogy gyermekeinek LMBTQ-propagandát tolnak a Farmor Iskolában, majd ismerőseit arra kérte, hogy írjanak alá egy petíciót, amely az általános iskolákban történő kötelező szexuális oktatás ellen szólal fel.

A "No Outsiders In Our School" (Nincsenek kívülállók az iskolánkban) elnevezésű program az LMBTQ-közösség egyenlőségét hirdeti, valamint a homofóbia ellen harcol. Az óra keretein belül egyébként szó esik a faji és vallási egyenlőségről, de a diákok tanulnak a leszbikusokról, a homoszexuálisokról, a biszexuálisokról és a transzneműekről is. A program keretein belül például az 5-11 évesek könyvet olvasnak az azonos neműek házasságáról. A program már más iskolában is felháborodást okozott.

Ez az igazi coming out: egy volt transzgender mesélte el, hogy valójában csak két nem létezik

Teljes erőből ment neki az egyik transznemű mozgalomnak az egykori transz. Nehéz éveken van túl az amerikai Jamie Shupe. Az elmúlt pár évben volt már férfi, nő, transz, minden egyéb - most pedig arra a döntésre jutott, az egész hülyeség és ismét férfi akar lenni.

Kristie Higgs munkahelyére érkezett egy e-mail, amelyben kifogásolták a közösségi oldalra írt bejegyzését, melyet homofóbnak és kirekesztőnek neveztek. A gloucestershire-i iskola, a nő munkahelye eljárást indított az ügy kapcsán. A fegyelmi bizottság végül úgy döntött, hogy Higgs kárt okozott az iskola jó hírnevében, valamint a bejegyzés nyelvezete sérti a meleg, leszbikus és transznemű diákokat, ezért elbocsátották.

A 43 éves édesanya a munkaügyi bírósághoz fordul.

Higgs szerint keresztény nézeteit a szexuális oktatásról több százezer szülő osztja. Agymosást hajtanak végre a gyerekeinken – tette hozzá.

Ez a szólásszabadság, ami egy keresztényt is megillet, aki kifejezheti bibliai nézeteit – nyilatkozta a Keresztény Jogi Központ az ügy kapcsán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére