Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kim Dzsongun már megint a kedvenc játékával játszadozott

Nagy Gábor

2019.08.16. 09:55

Újabb rakétakísérletet hajtott végre Phenjan.

Észak-Korea újabb rakétakísérletet hajtott végre péntek reggel, mondta az eseményeket szorosan követő Dél-Korea vezérkari főnöksége. A két, eddig azonosítatlan típusú fegyvert a keleti tengerpart térségéből indították útnak a Japán (Keleti)-tenger irányában. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen magasságban és mekkora távolságra repültek, csak azt, hogy a tengerbe csapódtak be.

Phenjan az elmúlt hetekben több kísérletet is végrehajtott rövid hatótávolságú ballisztikus rakétákkal, legutóbb múlt szombaton. Megfigyelők szerint nyomást akar ezzel gyakorolni az Egyesült Államokra, amely Dél-Koreával közösen hadgyakorlatra készül a hónap második felében. A vezér, Kim Dzsongun egyébként nagyon elégedett volt a legutóbbi kísérletekkel.

Kim Dzsongunnak tetszenek a rakétái

Kim Dzsongun észak-koreai vezető személyesen felügyelte annak az új fegyverrendszernek a kísérletét, amelyet szombaton hajtottak végre – írta a KCNA phenjani állami hírügynökség. A beszámoló szerint a rendszer elkészültéről a mérnökök, fejlesztők korábban tájékoztatták az ország vezetőjét, aki elrendelte annak azonnali tesztjét. A kísérleti telepen Kim Dzsongun előbb megszemlélte az indítóálláson elhelyezett fegyvert, majd a [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére