Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kim Dzsongun kiadta a parancsot az új légvédelmi berendezés tömeggyártására

888.hu

2017.05.28. 14:28

Kim Dzsongun személyesen szemlézte az új fejlesztésû légelhárító rendszer tesztelését, és a KCNA hírügynökség vasárnapi jelentése szerint az észak-koreai diktátor elrendelte a rendszer tömeges gyártásának megkezdését.
PHENJAN, 14:28

Kim Dzsongun személyesen szemlézte az új fejlesztésű légelhárító rendszer tesztelését, és a KCNA hírügynökség vasárnapi jelentése szerint az észak-koreai diktátor elrendelte a rendszer tömeges gyártásának megkezdését. 

A KCNA szerint egy tavaly már tesztelt új légelhárító berendezést próbáltak ki Kim Dzsongun jelenlétében. A teszt helyszínét és időpontját nem közölték. A korábbi teszt óta a rendszer hibáit sikerült kijavítani, és ezúttal Kim Dzsongun meggyőződhetett arról, hogy tökéletesen működik a rendszer.

A repülő célpontokat érzékelő berendezés hatékonysága figyelemreméltó mértékben emelkedett, ahogy javult a rendszer pontossága is - idézte Kim Dzsongunt a KCNA. Az észak-koreai vezető hozzátette, hogy:

az új berendezést nagy számban el kell kezdeni gyártani, és az ország minden részébe telepíteni kell, mint az erdőt, annak érdekében, hogy lerombolják az ellenségnek azt az őrült vágyálmát, hogy ellenőrzése alá vonja a légteret."

Talán nem véletlen, hogy amerikai sajtóhírek szerint az Egyesült Államok hadserege azt fontolgatja, hogy egy harmadik repülőgéphordozót vezényel a Csendes-óceán nyugati részébe azzal a céllal, hogy elérje Észak-Koreánál, szüntesse be rakéta- és nukleáris programjának megvalósítását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére