Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kilenc iraki migráns erõszakolta meg a német tanárnõt

Tóth Dalma

2017.02.22. 17:58

Kedden kezdõdött annak a kilenc iraki férfinak a pere, akik a 2015 szilveszter estéjén megerõszakoltak egy német tanárnõt.
BÉCS, 17:58

Kedden kezdődött annak a kilenc iraki férfinak a pere, akik a 2015 szilveszter estéjén megerőszakoltak egy német tanárnőt.

A nő Ausztriába utazott az egyik barátnőjéhez, hogy ott köszöntse az új évet. A két nő az egyik bécsi szórakozóhelyen töltötte az estét, ahol néhány férfival koccintottak, akik meghívták őket egy italra. A tanárnő rosszul érezte magát, ezért négy óra körül elhagyta a szórakozóhelyet. Négy iraki férfi odament hozzá, majd felcipelték a Práter közeli lakásukba. A migránsok többi rokona is a lakásban tartózkodott. A férfiak a női hozzátartozóikat elküldték, hogy zavartalanul nekieshessenek az áldozatnak.

A 23 és 47 év közötti migránsok egymást váltották a tanárnőn, az áldozatról meztelen képeket is készítettek. Ezek után kitették őt az egyik villamosmegállóba.

A nő azonnal a rendőrségre ment.  Egy helymeghatározó applikáció segítségével jöttek rá a rendőrök, hogy a tanárnőt hol erőszakolhatták meg. A hatóságok DNS- és spermanyomokat is találtak.

Minden résztvevő számára egyértelmű, hogy szexuálisan zaklatták a nőt."

A szövettani jelentések szerint hatuk DNS-ét megtalálták a nő testén.

A 28 éves nő a több óráig tartó támadást követően kórházba került, még most is pszichiátriai kezelés alatt áll.

A vádlottak közül egy személy kivételével mindegyik letagadta az erőszakot, még akkor is, amikor szembesítették őket a terhelő bizonyítékul szolgáló DNS-mintákkal. Egyikük azt mondta, hogy a nőt az egyik családtagja “ajándékként ajánlotta fel” a társaságnak, és hogy a nő önként vett részt a csoportos erőszakban. A többi azzal védekezett, hogy ittasok voltak.

Az egyik vádlott, aki bevallotta tettét, sírva mesélte el, hogy rengeteg vodkát ivott, és ittas állapotban volt. Elmondta, hogy az iszlám szabályai szerint nem iszik alkoholt, de szilveszterkor kivételt tett, és vodkázott. “Ez bűnnek számít Irakban” – tette hozzá. A meglepő az, hogy nem az erőszakot bánta, hanem azt, hogy alkoholt fogyasztott.

A tárgyalás csütörtökön folytatódik, de a bíró szemlátomást dühösnek tűnt a folyamatosan változó történetek hallatán. Március 6-án hirdetik ki az ítéletet, amely fejenként 15 év börtönt is jelenthet az erőszakoló család számára.

(Huffingtonpost)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére