Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kikiáltották rasszistának, mert elmondta, hogy szereti a fehér embereket

Zelenka Dóra

2018.12.16. 10:58

A hallgató felfokozott hangulatban méltatta a fehér embereket, akiknek - állítása szerint - sokat köszönhet a világ. Mindezért az internet "elfogadó" népe rögtön rasszistának kiáltotta ki az egyetemistát.

Az európaiak építették fel a modern világot. Mi találtuk fel a tudományt és az ipart, és most azt akarjátok nekünk mondani, hogy hagyjuk abba, mert annyira rosszak vagyunk"

– hangzik el a videóban.

A felhasználók rögtön rasszistának kiáltották ki a Columbia Egyetem hallgatóját, Julia von Abelét, ráadásul arra kérték az intézményt, hogy indítson eljárást a fiú ellen. Mindezt annak ellenére, hogy a videóban is tisztán hallhatóan kijelenti: semmi baja nincs másokkal. 

A videóban hallható azzal kezdődött, hogy egy baloldali csoport azzal vádolta Donald Trump támogatóit, hogy azok csak bátorítják a szexuális erőszak elkövetőit.

A diákok nagy csoportja összegyűlt körülöttem, és azt mondta nekem, hogy nincs jogom megosztani véleményem a nőkről, mert fehér férfi vagyok fehér privilégiummal" 

– mesélte az egyetemista. Majd így védte meg magát a vádaskodásokkal szemben:

Hiszem, hogy minden egyes embernek szeretnie kell magát, szeretnie kell a kultúráját, és mindannyiunknak megengedhető, hogy büszkék legyünk örökségünkre."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére