Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kikerült a német állami tévé által letiltott muszlim antiszemitizmusról szóló film

Forisek Ádám

2017.06.15. 13:28

Korábban a 888.hu is beszámolt arról a muszlim antiszemitizmusról szóló dokumentumfilmrõl, melynek adásba kerülését nem engedte a német állami pénzbõl mûködõ Arte TV nevû csatorna. A Bild azonban nem teketóriázott, kedden felkerült honlapjukra a dokumentumfilm.
BERLIN, 13:28

Korábban a 888.hu is beszámolt arról a muszlim antiszemitizmusról szóló dokumentumfilmről, melynek adásba kerülését nem engedte a német állami pénzből működő Arte TV nevű csatorna. A Bild azonban nem teketóriázott, kedden felkerült honlapjukra a dokumentumfilm.

Az ominózus 90 perces dokumentumfilm a „Kiválasztottak kirekesztve – Gyűlölet az európai zsidók ellen” címre hallgat. Témáját tekintve a közel-keleti muszlim migránsok antiszemitizmusára fókuszál.

Az Arte TV gyakorlatilag nem engedte adásba a dokumentumfilmet, a döntésnek óriási sajtóvisszhangja volt. A csatorna azzal hárított, hogy a film „nem kellően kiegyensúlyozott, és kifejezetten érzékeny témakört vizsgál.”

A Bild azonban ezt semmibe véve kedden feltöltötte honlapjára a dokumentumfilmet, bemutatva azt a valóságot, amit átitat a muszlim migránsok antiszemita gyűlölete, s amit a németországi zsidóság kénytelen elviselni.

A lap a következőképp magyarázta döntését:

Németország nem az a hely, ahol az antiszemitizmust a szőnyeg alá kellene söpörni. Történelmi felelősségünk, hogy a film által bemutatott problémákat megoldjuk. Tudnunk kell, mivel állunk szemben. Az antiszemitizmus elleni küzdelem rendkívül fontos ügy Németországban.”

Németország nem először szembesül a migráció okozta antiszemitizmus problémakörével, a közösségi médiában tapasztalható zsidóellenes uszításokon kívül már az iskolákban is egyre nyilvánvalóbbá válik a migránsok integrációra való képtelensége.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére