Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiderült, hogy az osztrák migránsok többsége nem agysebész

Pörge Béla

2017.04.05. 14:28

Bár a migrációt pártolók szerint remek munkaerõt jelenthetne a sok Európába áramló migráns, egy felmérés most megmutatta, hogy Ausztriába valahogy nem az agysebészek jutottak.
BÉCS, 14:28

Bár a migrációt pártolók szerint remek munkaerőt jelenthetne a sok Európába áramló migráns, egy felmérés most megmutatta, hogy Ausztriába valahogy nem az agysebészek jutottak.

A migrációs válság kezdetén több olyan remekmű is született, melyben a bevándorláspártiak arról értekeztek, hogy a "menekültek" hozhatják el Európa számára a Kánaánt. Azóta tudjuk, hogy elsősorban bűnözést és káoszt hoztak, de eddig kevés felméréssel találkozhattunk a képzettségüket illetően.

Ausztriában most egy felmérés bizonyítja, amit a legtöbben már rég tudni véltek.

A migránsok alulképzettek.

Az EcoAustria kutatása szerint az Ausztriában élő bevándorlók 57 százaléka alacsony végzettséggel rendelkezik, további 24 százalékuk a középfokú végzettségig jutott — írja a Kronen Zeitung.

Az ország munkaerő-piaci helyzetén is meglátszik, hogy nem túlképzett migránsok érkeztek Ausztriába. A munkanélküliség nőtt, összességében pedig 0,3 százalékkal alacsonyabbak az osztrák bérek, mintha nem lett volna válság.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére