Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiakadtak a libsik, mert az olasz köztévé külön csatornákat hozott volna létre férfiaknak és nőknek

Tóth Dalma

2019.04.19. 21:00

Az olasz közszolgálati rádió- és tévétársaság, a Rai kicsapta a biztosítékot, mivel külön tévécsatornákat szerettek volna létrehozni férfiaknak és nőknek.

A cég néhány csatornáját átszervezik, és a tervek szerint létrehoznának egy olyan adót, ami inkább a nőket célozza, a másik adó pedig inkább a férfiaknak szólna. Céljuk nem a nemi szegregáció, csak úgy vették észre, hogy egyes filmek, műsorok jobban érdeklik a nőket, amíg más programok pedig jobban vonzzák a férfiakat. Ráadásul a hirdetők is jól járnának vele, mivel a reklámok sokkal inkább célba érnének az adott csoportnál. 

Azonban az ellenzéki képviselők és nőjogi csoportok egyből felháborodásuknak adtak hangot. 

Ez tényleg felfoghatatlan – mondta Salvatore Margiotta a balközép demokrata párt szenátora. Próbálunk felülkerekedni a nemi diszkrimináción, ezért 2019-ben olyan nyilvános csatornát létrehozni, ami a nőket célozza, a másik pedig a férfiakat, őrültség – folytatta.

Lella Palladino – a D.i.Re elnöke, amely a nők ellen irányuló erőszak megszüntetésért harcol – szerint külön a nőket és külön a férfiakat célzó csatorna ötlete groteszk és szexista. Hozzátette, hogy ezzel csak ráerősítenének a férfiakkal és nőkkel kapcsolatos előítéletekre.

Ez a vita nevetséges. Nagyon sok csatorna van, ami korosztály vagy nem alapján célozza meg a nézőközönséget"

– mondta az olasz közszolgálati rádió- és tévétársaság egyik forrása a The Guardiannek. Hozzátette, hogy például a Rambo-film is nyilvánvalóan inkább a férfiak számára vonzó.

Ha Rai Men és Rai Women lenne a csatornák neve, az tényleg sértő lenne, de szó sincs ilyenről – közölte.

Hiányoljuk egyébként, hogy a píszí élharcosai, miért nem szólaltak fel azokért, akik férfinak és nőnek sem érzik magukat. Hát mit nézzen a harmadik és a sokadik nem?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére