Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiakadt a New York-i terrorista családja

Bokor Gábor

2017.12.13. 09:28

Na de nem azon, mit tett a rokonuk, hanem hogy a rendõrök milyen csúnyán bántak vele.
NEW YORK, 09:28

Na de nem azon, mit tett a rokonuk, hanem hogy a rendőrök milyen csúnyán bántak vele.

A New York-i robbantás gyanúsítottja, Akayed Ullah családja teljesen kiborult. A félresikerült terrortámadás elkövetője súlyosan megsérült, mikor felrobbantotta a magára szerelt csőbombát. Az akcióban szerencsére senki sem vesztette életét.

A család mélységesen fel van háborodva azon, ahogy a rendőrök bántak az elkövetővel. A bangladesi származású Ullah 2011 óta élt az Egyesült Államokban, az Iszlám Állam helyi szervezetével állt kapcsolatban, az ő propagandaanyagaik mosták át az agyát. Mivel már nincs súlyos állapotban, a rendőrök kihallgathatták. A nyomozóknak a merénylő elmondta, azért választotta a Times Square és a Port Authority közötti buszállomást célpontjának, mert a karácsonnyal kapcsolatos poszterek voltak ott kifüggesztve, ez pedig őt rettenetesen zavarta.

Szomorúak vagyunk amiatt, hogy a városunkat megtámadták, de amiatt is, ahogy az egyik családtagunkkal bántak a hatóság emberei"

– idézte Albert Fox Cahn, a terrorista New Yorkban élő családjának közleményét a merénylő jogi képviselője.

Bízunk benne, hogy az igazságszolgáltatás majd megtalálja az igazságot a támadás mögött, és megtudjuk mi is történt a támadás napján"

– áll a közleményben.

Egyelőre nincs nyilvánosságra hozott jelentés azzal kapcsolatban, hogy a terroristát letartóztató rendőrök túlkapást hajtottak-e végre. Az orvosi stáb munkája miatt viszont a merénylő életben maradhatott.

A támadásban négy másik ember sérült meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére