Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Két év után Joe Biden végre ellátogat a mexikói határhoz

888.hu

2023.01.08. 16:50

Reméljük nem fog elaludni.

 

A tervek szerint Joe Biden eltölt néhány kellemes órát a texasi El Pasóban, abban a városban, ahol jelenleg a legtöbb illegális határátlépés történik.

Az elnök rövid látogatását egy mexikóvárosi nemzetközi találkozóhoz időzítették, amit az amerikai elnök Justin Trudeau kanadai miniszterelnökkel és Andrés Manuel López Obrador mexikói elnökkel fog lefolytatni.

A konferencia napirendjén állítólag a bevándorlás is szerepel.

Biden korábban elhatárolódott a határmenti történésektől, kitért a kérdések elől és a felelősséget Kamala Harris alelnökre, valamint Alejandro Mayorkasra, a bevándorláspárti belbiztonsági főnökére hárította.

 

 

Biden 2021. januári beiktatása óta nagyjából 3,5 millió gazdasági bevándorlót engedett át a déli határon, köztük több mint egymillió „lógót”, akik egyszerűen csak elosontak a határőrök mellett.

Az elnök várhatóan vasárnap találkozik a határőrökkel, hogy megvitassák a migrációt, valamint a fentanil és más szintetikus opioidok fokozódó kereskedelmét, ugyanis az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt a drogtúladagolások száma az Egyesült Államokban.

Mindenki kedvenc szunyókálós bácsija az El Paso megyei migránsellátó központba is ellátogat majd, ahol találkozni fog az Egyesült Államokba érkező migránsokat támogató nonprofit szervezetekkel és vallási csoportokkal.

Az AP jelentése szerint az egyelőre „nem világos, hogy Biden beszélni fog-e a migránsokkal”.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére