Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Késsel hadonászó afgánt fogtak Drezdában

Horváth József György

2018.08.16. 17:51

Kész csoda, hogy senki sem sérült meg.

Õrizetbe vettek egy késsel hadonászó afgán férfit csütörtökön a németországi Drezda belvárosában – jelentette hírportálján a Bild című német lap.

A férfi egy 25 centiméter hosszúságú konyhakéssel hadonászott, és szemtanúk beszámolói szerint azt kiabálta, hogy "Allahu Akbar!" (Allah hatalmas).

A rendőrség minden rendelkezésre álló járőrt a helyszínre irányított, mozgósítottak egy különleges egységet is, amelyet életveszélyes helyzetek kezelésére képeztek ki.

A 23 éves férfi megpróbált elmenekülni, de a különleges bevetési egység tagjai elfogták, lefegyverezték, őrizetbe vették és elvezették – áll a Bild beszámolójában.

Német hétköznapok

Ugyancsak csütörtökön Offenburgban a helyi rendőrkapitányság és az ügyészség közös közleménye szerint egy orvosi rendelőben egy 26 éves szomáliai származású férfi leszúrt egy orvost, aki a helyszínen belehalt sebesüléseibe. A gyanúsított rátámadt az orvos egy munkatársára is, aki könnyebben megsebesült, majd elmenekült.

A férfit a helyszíntől nagyjából másfél kilométerre elfogták. A férfi előre megbeszélt időpont nélkül jelent meg a rendelőben. Tettének pontos háttere egyelőre ismeretlen – áll a közleményben.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére