Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Késes támadás történt Bécsben

Nagy Gábor

2018.03.07. 21:24

Több embert megsebesítettek Bécsben. Az elkövetõ után hajtóvadászatot indítottak a hatóságok.
BÉCS, 21:24

Több embert megsebesítettek Bécsben. Az elkövető után hajtóvadászatot indítottak a hatóságok. A legfrissebb hírek szerint egy afgán férfit őrizetbe vett a rendőrség.

Este 8 óra körül késes támadás történt Bécs Leopoldstadt negyedében, a Prater utcában, egy japán étterem előtt. Az ismeretlen elkövető a járókelőkre spontán módon támadt – írja az RT.

 

Úgy tudni, hogy a támadásban három ember (egy férfi és két nő) súlyosan megsérült. Õket már kórházba is szállították. Úgy tudni, egy családról van szó. Szemtanúk szerint dulakodás előzte meg a késelést.

A Kurier című osztrák lap információi szerint 40-50 év körüliek az áldozatok.

Az elkövető sötét ruhát viselt, és elmenekült a helyszínről. Lapinformációk szerint lehet, hogy ő is megsérült. A rendőrség mindenesetre hajtóvadászatot indított. A helyieket arra kérik, hogy maradjanak otthon, ami alapján nem kizárt, hogy terrorcselekmény történt. Az utcákat ellepték a felfegyverzett rendőrök és a speciális egységek.

A hatóságok egyelőre nem tudják, miért késelhetett az elkövető. Az OE24 portálnak az egyik szemtanú azt állította, hogy elkövető azt kiáltotta: "Allah, Allah". Ezt egyelőre azonban más forrásból nem erősítették meg.

FRISSÍTÉS: A legfrissebb információk szerint a támadás helyszínének környékén a rendőrség őrizetbe vett egy afgán állampolgárt, aki megkéselt egy csecsen férfit. A hatóságok egyelőre nem tudják, hogy a férfinak köze van-e a három osztrák állampolgár megkéseléséhez is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére