Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Késelés volt a Sony Music londoni székházában

Bokor Gábor

2018.11.02. 16:38

A londoni rendõrség megerõsítette, hogy késelés történt pénteken a Sony Music globális zeneforgalmazó óriáscég londoni székházában. A Scotland Yard bejelentése szerint két férfi megsérült, mindkettõjüket õrizetbe vették. A rendõrségi közlemény hangsúlyozza, hogy nem terrorcselekmény történt.
LONDON, 16:38

A londoni rendőrség megerősítette, hogy késelés történt pénteken a Sony Music globális zeneforgalmazó óriáscég londoni székházában. A Scotland Yard bejelentése szerint két férfi megsérült, mindkettőjüket őrizetbe vették. A rendőrségi közlemény hangsúlyozza, hogy nem terrorcselekmény történt.

A londoni rendőrség, amelynek fegyveres egységei is a helyszínre vonultak, részletesebb délutáni beszámolójában közölte, hogy mindkét sérültet súlyos testi sértés gyanújával vették őrizetbe. Mindkettőjüket kórházban kezelik, de a Scotland Yard tájékoztatása szerint egyikük sincs életveszélyben. A rendőrség közölte azt is, hogy az ügynek nincsenek további gyanúsítottjai.

Az első médiabeszámolók arról szóltak, hogy valaki lőfegyverrel hatolt be a Sony Music irodaházába, amely London előkelő Kensington kerületében emelkedik. A hivatalos rendőrségi tájékoztatás szerint azonban nincs semmi bizonyíték arra, hogy az incidens során lőfegyverhasználat történt volna.

A Scotland Yard közölte, hogy az épületet elővigyázatosságból kiürítették. A Sony Music péntek délután megerősítette, hogy londoni székházában "eldurvult civakodásból eredő incidens" történt. A vállalat szóvivője további részleteket nem ismertetett, csak annyit mondott, hogy az ügyet a Scotland Yard vizsgálja. Az Evening Standard, London délutáni napilapja szemtanúkat idézve szintén azt írta, hogy a késeléses incidenst két ember verekedése előzte meg az irodaház étkezőjében. Az épületben vannak Simon Cowell, a világhírű brit producer és tehetségkutató Syco nevű cégének irodái is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére