Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kereszteket döntögetnek az Alpokban

Nagy Gábor

2016.09.01. 09:58

Az osztrák-német határon lévõ hegyek csúcsain álló kereszteket sorba döntik le ismeretlenek. Idén ez már a harmadik eset. A rendõrség szerint vallási motivációk állhatnak a rongálások mögött.
SCHAFREUTER-HEGYSÉG, 09:58

Az osztrák-német határon lévő hegyek csúcsain álló kereszteket sorba döntik le ismeretlenek. Idén ez már a harmadik eset. A rendőrség szerint vallási motivációk állhatnak a rongálások mögött.

Ismeretlenek a német-osztrák határon fekvő Schafreuter-hegység csúcsán lévő keresztet döntötték le. Sajnos nem ez az első eset, hiszen már májusban is történt hasonló rongálás a keresztény szimbólum ellen. Eddig minden esetben helyreállították az önkéntesek a keresztet.

A német hatóságok azt mondják, hogy nem tudják mi állhat a támadások hátterében, de a szóvivő, Josef Mayr vallási motivációról beszél. A rendőrség azt gyanítja, hogy egy férfi hajtotta végre a rongálást, aki meg szeretné tisztítani a térséget a keresztény szimbólumoktól. Egyes szemtanúk vallomásai alapján a férfi középmagas, erős testalkatú, 30 év körüli lehet – a beszéde alapján pedig valószínűleg nem helyi.

A hatóságok azt kérték a helyiektől és a hegymászóktól, hogy ha ismét látják a férfit a közelben, akkor készítsenek róla fotót.

Ez az egyetlen esély, hogy elkapjuk őt."

– mondta a rendőrség szóvivője.

(The Local)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére