Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kereszt lóg a nyakadban? Repül is a balegyenes

Forisek Ádám

2017.04.11. 11:48

Ausztrália legnagyobb városában elsõ kézbõl tapasztalhatta meg a multikulti gyönyörûségét egy keresztény pár, akiket arab utasok támadtak meg egy vonaton.
SYDNEY, 11:48

Ausztrália legnagyobb városában első kézből tapasztalhatta meg a multikulti gyönyörűségét egy keresztény pár, akiket arab utasok támadtak meg egy vonaton.

Az ausztrál Daily Telegraph számol be annak a párnak az esetéről, akik egy több "muszlim enklávén" is áthaladó vonaton utaztak . A neve elhallgatását kérő férfi szerint négy közel-keleti származású utas volt a támadó.

A párnak azt ordibálták, „B*szódjon meg Jézus!”

A nyakukban lógó keresztet a támadók letépték, megtaposták, majd ütlegelni és rugdalni kezdték őket, ahol csak érték. A férfi barátnőjét sem kímélték, őt két nő támadta meg, mikor barátjának próbált segíteni.

A legszörnyűbb azonban az, hogy a szerelvényen öt (!) jegyellenőr is tartózkodott, ám egyikőjük sem avatkozott közbe.

Ausztráliában születtem és görög felmenőim vannak. Mindig is viseltem a keresztet. Az, hogy ők letépték rólam és megtaposták, egy vallási bűncselekmény. Felháborító az, hogy a saját országomban nem érezhetem magam biztonságban!”

A férfi álláspontját osztja a görög közösség vezetője, George Capsis tiszteletes is, akinek a segítségét már többen is kérték, pont ugyanilyen támadások miatt. Véleménye szerint a keresztények Sydney-ben egyre több zaklatásnak vannak kitéve, az elkövetők pedig bandákba verődött muzulmánok.

Ez sajnos nem egy elszigetelt eset. Egyre több ilyen banda támad keresztényekre. Ezekről az esetekről pedig nem tudósít a média.”

A görög tiszteletes szerint mivel a hatóságok részéről nem történik érdemi lépés a problémát illetően, ezért az egyetlen tanács, amit a keresztényeknek adni tud az az, hogy titkolják el hitüket a migránsok előtt.

Ha például valaki keresztet hord a nyakában, inkább dugja el a ruhája alá, így ugyanis nem provokálja a migránsokat.

A rendőrség az esetet még mindig vizsgálja, a sydney-i vasúttársaság pedig megvédte tétlen dolgozóit. Állításuk szerint ugyanis a jegyőröknek egyedül a bliccelőkkel kell foglalkoznia. Ha az utasok között verekedés tör ki, semmit sem kell csinálniuk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére