Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Kenyában nagyobb a közbiztonság, mint Svédországban"

Sümeghi Lóránt

2018.03.20. 20:28

Svédország egyik rappere, Ken Ring már azon gondolkodik, inkább Afrikába költözik, mert annyira elviselhetetlenek a migráció okozta svédországi viszonyok.
RINKEBY, 20:28

Svédország egyik rappere, Ken Ring már azon gondolkodik, inkább Afrikába költözik, mert annyira elviselhetetlenek a migráció okozta svédországi viszonyok. 

A régióban elismert művésznek számító Ring – aki Svédországba még gyerekként érkezett – azt mondta, arra számít, hogy az országon belül előbb vagy utóbb polgárháború lesz, olyannyira tarthatatlanok a viszonyok. 

Nyílt bandaháborúk zajlanak itt, nemrég a testvéremet is meggyilkolták."

– mondta King a norvég Trygdekontoret nevű televíziós csatornának.

Hozzátette, a környék, ahol felnőtt, korábban egy biztonságos, megbízható részét képezte a városnak, mostanra pedig a bandaháborúk, a drogcsempészek és a bevándorlók miatt élhetetlenné vált. Szerinte mostanra már mindennaposak a migránsok és a helyiek közti konfliktusok.

Az újságírók életükben nem töltöttek el néhány percnél több időt ezekben a városrészekben. [...] Nem is csoda, hogy a fiam azt kérdezi, papa, miért veszélyesebb itt élni, mint Kenyában?"

King szerint, ha a jelenlegi folyamatok így maradnak, akkor a svédországi utcák 20 év múlva nyílt hadviselés helyszínéül fognak szolgálni. Mint ismert, nemrég megírtuk, Svédországban nemcsak a helyi lakosok szenvednek a többségében muzulmán bevándorlóktól, hanem az oltalmazott státuszt élvező valódi keresztény menekültek is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére