Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kékre-zöldre verte, majd megerõszakolta fiatalkorú áldozatát a migráns

Forisek Ádám

2018.06.02. 22:30

Nagy-Britanniában történt az eset, az elkövetõ 2016-ban érkezett a szigetországba, és igen sok probléma volt vele a brutális támadás elõtt is.

A 19 éves szír migráns, Karam Majdi hazudott életkoráról és származásáról is, amikor 2016-ban Nagy-Britanniába érkezett. Azt állította magáról, hogy kísérő nélkül érkezett az országba, és hogy szülei fizették neki az utat. Hamar fény derült azonban arra, hogy csak meg akarja vezetni a hatóságokat. Nyelvész szakértők bevonásával kiderült, hogy a migráns voltaképpen egyiptomi, és nem Szíriából származik. A belügyminisztérium ezért elutasította menedékkérelmét.

Ám még ennek ellenére is három éven keresztül kapott segítséget szociális munkásoktól, úgy, hogy a bíróság szerint négyszer is költöztetni kellett Majdit, annyira képtelen volt a szabályok, normák betartására.
 

A migráns végül azért állt bíróság elé, mert 2017-ben megerőszakolt egy 14 éves lányt, akivel az interneten keresztül vette fel a kapcsolatot, álnéven. Az áldozat az egy barátnőjét ment meglátogatni egy kollégiumba, az egyiptomi migráns ekkor találkozott össze a lánnyal, majd rávetette magát, és megerőszakolta. A támadás után a lány fotókon rögzítette, mit művelt vele az egyiptomi bevándorló. A képeken az látszik, hogy a lába teljesen bekékült a brutális támadástól.

Gyűlölöm őt, egy szörnyű és undorító ember. Amikor arra gondolok, mit tett velem, elfog a rosszullét. Még mai napig üvöltve ébredek fel éjszaka, és csapkodom a levegőbe mérgemben”

– mesélte az áldozat támadójáról.

Majdit végül közösségi oldalon regisztrált profiljai segítségével sikerült elkapni, a rendőröknek azonban azt hazudta, a szexuális aktus beleegyezéssel történt közte és a 14 éves lány között. 

Kiderült, hogy a brutális támadás után nem sokkal a migráns még egy 14 éves lányt megerőszakolt, őt Instagramon keresztül csábította lakásába. A lány tanulási nehézségekkel küzdött, így az egyiptomi migráns viszonylag könnyen manipulálta. A hatóságoknak ezúttal is letagadta, hogy bármi köze lett volna a lányhoz. 

Akármin is ment keresztül a hazájában, minden segítséget megkapott, hogy produktív, törvénytisztelő része lehessen a társadalomnak. De még az alapvető, emberi magatartást sem ismeri" 

– mondta a bíró a támadónak. 

A bíróságnak végül alig fél óra is elég volt ahhoz, hogy ítéletet hozzon, ennek értelmében az egyiptomi bevándorlónak hét évre börtönbe kell vonulnia.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére