Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kegyetlenül összeverték azt a migránst, aki egy nõt tapogatott

Bokor Gábor

2016.11.08. 11:28

Összeverték, majd lecsukták azt a szír migránst, aki a nyílt utcán zaklatott egy nõt.
MERSIN, 11:28

Összeverték, majd lecsukták azt a szír migránst, aki a nyílt utcán zaklatott egy nőt.

A dél-törökországi Mersinben élő szír migráns, Omar Monda nagyon rosszul járt, miután szexuálisan zaklatott egy 25 éves nőt. A férfi egy gyanútlanul sétáló nőt tapogatni és fogdosni kezdett. Többen is a sikoltozó nő segítségére rohantak, és kegyetlenül összeverték a migránst.

Miután a nőt védelmező férfiak befejezték a migráns püfölését, otthagyták a földön, majd megvárták, míg megérkezik a rendőrség. Azonban hirtelen jött egy másik férfi, aki ismét ütlegelni kezdte a szír férfit, először megrúgta, majd a földön folytatta a bunyót és két hatalmas pofont adott a nőt molesztáló migránsnak.

Az eset után megérkeztek a rendőrök, akiknek a bántalmazott nő elmondta, hogyan történt az incidens. A migránst a rendőrök szexuális zaklatás vádjával letartóztatták és börtönbe szállították.

Mersinben hivatalosan 167 000 szír migráns él, azonban a helyiek szerint ez a szám jóval magasabb. Szerintük több mint háromszázezer illegális bevándorló él a török városban. Több olyan kerülete is van a városnak, amelyet már tejes mértékben a szírek uralnak.

(Express)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére