Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Katasztrófával fenyegeti a migráció a svéd lakhatást

Forisek Ádám

2017.05.18. 22:58

Alapból nem áll fényesen Svédország a lakhatással: rekordszámú svéd fiatal felnõtt kényszerül a szüleivel lakni, a problémát pedig nem enyhíti az ország meggondolatlan bevándorláspolitikája.
STOCKHOLM, 22:58

Alapból nem áll fényesen Svédország a lakhatással: rekordszámú svéd fiatal felnőtt kényszerül a szüleivel lakni, a problémát pedig nem enyhíti az ország meggondolatlan bevándorláspolitikája.

213.000-re tehető azon 20 és 27 év közötti svédek száma, akik jelenleg is szüleiknél laknak a skandináv országban. Döntő többségük (80 százalékuk) azonban jövőre már elköltözne szüleitől.

A többiek számára sem fényes azonban a helyzet, a svéd fiatalok több mint fele csak albérletbe tud menni a szülői házból. A stockholmi állami lakásszolgáltatásnál (Bostadsförmedlingen) azonban 556.000 regisztrált ember vár egy ilyen lehetőségre, ami azt jelenti, hogy 50 évbe kerülne minden egyes embernek találni egy albérletet.

Erre pedig még rátesz egy lapáttal a migráció, illetve annak elhibázott kezelése. Svéd állami statisztikák szerint 2015-ben ugyanis mintegy 163.000, többségében szír, afgán és iraki migráns nyújtott be menedékkérelmet a svéd államnál.

És ez csak azon emberek száma, akiket regisztrált a skandináv állam.

Arról tehát nem tudni, pontosan hányan tartózkodnak illegálisan az ország területén, mint ahogy az sem ismert, pontosan hova is tervezi őket elhelyezni a svéd államigazgatás.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére