Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Káosz van az Észak-Karolinában

Nagy Gábor

2016.09.23. 08:18

Az utóbbi idõkben egyre több gyilkosságról, rendõrtámadásról, tüntetésrõl kell, hogy beszámoljunk. Sajnos ma sincs ez máshogy, ugyanis Charlotte-ban ismét kiújultak a tüntetések.
CHARLOTTE, 08:18

Az utóbbi időkben egyre több gyilkosságról, rendőrtámadásról, tüntetésről kell, hogy beszámoljunk. Sajnos ma sincs ez máshogy, ugyanis Charlotte-ban ismét kiújultak a tüntetések.

Charlotte városában már negyedik (!) napja tartanak a tiltakozások, mivel kedden (szeptember 20.) a rendőrök intézkedés közben agyonlőttek egy 43 éves fekete férfit. Elég nagy a káosz az észak-karolinai városban, hiszen már az előző napokban is erőszakba torkoltak a demonstrációk. Sőt, szerdán már arról is beszámoltunk, hogy a városvezetés szükségállapotot volt kénytelen elrendelni.

Csütörtök hajnalban azonban már kijárási tilalmat is hirdettek, mert több tucat tüntető indult el az autópálya felé, fel akartak mászni egy töltésen azért, hogy lezárják az utat a forgalom elől. A rendőrök megpróbálták útjukat állni, de a tüntetők üvegpalackokkal kezdték dobálni őket, ezért a hatóságoknak könnygázgránátokat kellett közéjük dobálni, ami után a tüntetők meghátráltak.

A városi hatóságok szerint a charlotte-i tüntetések egyre tömegesebbek ugyan, de békésebbek, mint a korábbi napokban. Néhány száz tiltakozó a kijárási tilalom kezdete után is folytatta a demonstrációt a városban. A körzeti rendőrparancsnok azt az utasítást adta a beosztottainak, hogy a tilalom ellenére se intézkedjenek ellenük mindaddig, amíg békésen tüntetnek.

(RT, MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére