Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kanye mert nagyot álmodni: a rapper indulna az amerikai elnökválasztáson

888, MTI

2020.07.05. 11:40

Megmérettetné magát az Egyesült Államokban idén novemberben tartandó elnökválasztáson Kanye West rapper – derül ki az afroamerikai énekes helyi idő szerint szombaton közzétett Twitter-üzenetéből.

„Teljesítenünk kell az ígéretet, amelyet Amerika jelent azáltal, hogy bízunk Istenben, egyesítjük elképzeléseinket, és építjük a jövőnket” – szögezte le a Donald Trump jelenlegi amerikai elnök támogatójaként számontartott énekes július 4-én, az ország nemzeti ünnepén az indulási szándékát bejelentő üzenetben.

West egyelőre nem árult el többet, így nem lehet tudni azt sem, benyújtotta-e az induláshoz szükséges papírokat.

Nem sokkal a bejelentés után Elon Musk, a SpaceX magánvállalat alapítója és vezetője teljes támogatásáról biztosította a rappert.

A 43 éves énekest 2018-ban Trump a Fehér Házban is vendégül látta, ahol West mintegy tízperces monológot adott elő az elnöknek egyebek közt társadalmi kérdésekről, a börtönreformról, a Chicagóban – ahol ő felnőtt – elharapódzott erőszakról, a mentális egészségről, politikáról. E látogatást követően mindazonáltal West úgy nyilatkozott, hogy távol akar maradni a politikától.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére