Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kaczynski macskákkal trollkodta meg a balliberális lengyel ellenzéket

888.hu

2017.11.24. 21:28

Jaroslaw Kaczynski korábbi lengyel miniszterelnök, jelenleg Lengyelország egyik legbefolyásosabb politikusa alaposan megtrollkodta parlamenti ellenzékét pénteken.
VARSÓ, 21:28

Jaroslaw Kaczynski korábbi lengyel miniszterelnök, jelenleg Lengyelország egyik legbefolyásosabb politikusa alaposan megtrollkodta parlamenti ellenzékét pénteken.

Több angol nyelvű balliberális sajtóorgánum "független és objektív" munkatársa magából kikelve hozta le a hírt, hogy Jaroslaw Kaczynski, a Jog és Igazságosság kormánypárt vezetője egy kisméretű könyvet olvasott a parlamenti ülés alatt, amelynek címe Macskák Atlasza: Vad és háziasított fajták volt.

A lengyel kormánypárt szóvivője, Beata Mazurek Twitteren osztotta meg a képet a következő felirattal:

Reméljük, hogy Jaroslaw Kaczynski elnök karácsony előtti olvasmánya arra ösztönöz majd többeket, hogy támogassák a menhelyeket és az állatokat segítő embereket".

A parlamenti ülés jelentős részében egyébként az igazságügyi rendszer reformja volt terítéken, tehát az a téma, ami miatt Brüsszel és a lengyel liberálisok a leginkább sivalkodni szoktak. A parlamenti vitát heteken belül lezárják, és várhatóan még idén szavaznak az elképzelésről.

A macskák kézikönyvének olvasása beindította a mémgenerátorokat. Ezek közül beteszünk ide is egy párat, de egyébként az #Atlaskotów hashtag segítségével tudjátok megtalálni ezeket.

A macsek Kaczynski-könyvet olvas.

A "diktátorozás" Lengyelországban is népszerű sport lett:

 

 

A 68 éves Kaczynskiról egyébként közismert, hogy nagy macskarajongó, otthonában több példányt is tart.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére