Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Justin Trudeau bétahímként molesztált egy nõt

888.hu

2018.07.03. 15:01

A saját gyermekeit felfaló MeToo újabb áldozatot szedett. Most a világ legnagyobb bétahímjeként elkönyvelt Justin Trudeau-t gyanúsítják szexuális erõszakkal.
OTTAWA, 15:01

A saját gyermekeit felfaló MeToo újabb áldozatot szedett. Most a világ legnagyobb bétahímjeként elkönyvelt Justin Trudeau-t gyanúsítják szexuális erőszakkal.

A bemondásra higgyük el, hogy engem 10, 20, 30, 40 évvel ezelőtt "megerőszakoltak" című liberális drámából eddig csak a baloldaliak jöttek ki rosszul, és a felhozatalt elnézve úgy tűnik, hogy ez a jövőben sem fog változni. Hiszen most a világ egyik legliberálisabb miniszterelnökének estek neki, akiről kiderítették, hogy 18 évvel ezelőtt tapogatott (tehát ERÕSZAKOLT) egy női feneket.

Az Úr 2000. évében egy kanadai helyi lapban arról írtak, hogy a korábbi miniszterelnök, Pierre Trudeau fia, az akkor 28 éves kis Justin megfogta egy újságíró fenekét, ami komoly törést okozott a riporternő életében.

Most már miniszterelnökként, a világ liberalizációján munkálkodó Justin Trudeau kezdetben nem reagált a vádakra, de az újságcikk nyilvánosságra hozatala után kiállt a sajtó elé, és természetesen nem ismerte el az ERÕSZAK tényét.

Egyelőre ennyi történt, de mi kíváncsian várjuk a folytatást. Addig is óvatosan a fogdosással!

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére