Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Juncker magához tért, majd egyből Magyarországot kezdte szidni

888.hu

2020.04.13. 14:32

Az isiászos exelnök a Politicónak nyilatkozott.

Úgy tűnik, az Európai Bizottság tavaly távozó elnöke nem tudja maradéktalanul élvezni hirtelen támadt szabadidejét és a régi beidegződésekhez híven Magyarország szidalmazásában leli örömét.

A Politico című újságnak ugyanis Jean-Claude Juncker elmondta, hogy mit is gondol a hazai koronavírus-törvényről.

A bukott elnök szerint az Európai Uniónak határozottabban kellett volna fellépnie a magyar kormánnyal szemben. Juncker szerint itt lett volna az idő, hogy az EU-s vezetők „terítsék a lapjaikat”, és a hivatalos nyilatkozatokban ne csak általánosságban aggódjanak a törvény miatt, hanem konkrétan nevezzék meg Magyarországot.

Deák Dániel, a XII. Század Intézet vezető elemzője a Facebook-oldalán tette helyre az isiászos politikust.

A bukott bizottsági elnök szemmel láthatóan a nyugalmazását követően sem lát tisztábban és valószínűleg el sem olvasta a törvényt, hiszen akkor tudná, hogy a magyar kormány kizárólag a járvány kapcsán hozhat törvény erejű rendeleteket, a járvány végeztével pedig megszűnik a vészhelyzet, így a rendkívüli jogrend is. Emellett a parlament ülésezik tovább, ahol törvényeket alkotnak a megszokott rendben minden egyéb ügyben

– fogalmazott az elemző.

Deák Dániel azt is hozzátette, hogy a magyar ellenzék aknamunkájának köszönhetően ismét álhírek tucatjai jelentek meg a nemzetközi sajtóban Magyarországról. Erre pedig a legjobb példa Szijjártó Péter múlt heti CNN-nek adott interjúja volt, ahol a műsorvezető Junckerhez hasonlóan hamis állításokat fogalmazott meg a koronavírus-törvénnyel kapcsolatosan.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére