Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Juncker jobbkeze egyszerre sír és nácizik

Bokor Gábor

2016.11.08. 18:58

Az Európai Bizottság alelnöke a Brexit ellenére is mindenáron el akarja kerülni, hogy egy tagállammal kevesebb legyen a nemzetközösségben. Majd erõs kritikával illette a közép-európai országokat.
BRÜSSZEL, 18:58

Az Európai Bizottság alelnöke a Brexit ellenére is mindenáron el akarja kerülni, hogy egy tagállammal kevesebb legyen a nemzetközösségben.

Frans Timmermans, szerint az unió az identitáspolitika csapdájába esett. Véleménye szerint, amennyiben az unió szerkezete a nemzeti, kulturális és etnikai kérdéseket helyezi előtérbe minden jel szerint nem lesz hosszú jövője a uniónak. 

Az elmúlt harminc évben most először érzem úgy, hogy az európai projekt megbukhat"

– mondta a Juncker jobb kezének is becézett Timmermans.

Az alelnök aggálya azonban nem érte meglepetésként a közvéleményt, hisz az utóbbi hetekben számos, az EU jövőjét megkérdőjelező nyilatkozat született már.

Továbbra is nagy az értetlenkedés az unión belül, merre is haladjon tovább a szövetség azután, hogy csak 27 tagúra zsugorodott.

Többen óva intették már korábban is a nemzetközösség vezetőit, hogy hagyjanak fel a további politikai integrációval, mivel a lakosság körében ez csak tovább növeli az euroszkeptikus hangulatot.

A britek mindig is úgy tekintettek Európára, mint egy piaci lehetőségre"

 – fogalmazott korábban Timmermans.

A politikus szerint az euroszkeptikus nézetek már nem csak elsősorban Nagy-Britanniában vannak jelen, hisz a kelet-európai államok nézetei sem feltétlen egyeznek a nyugatiakkal.

Timmermans amúgy is kaotikus eszmefuttatása ezen a ponton még nem állt meg. Kijelentette, hogy a magyar és a lengyel kormány migrációellenes, keresztényég melletti érvei megegyeznek a szélsőjobboldal taktikájával.

(Express, EurActiv)

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Deutsch: a Bizottság új elnöke tegyen meg mindent a bevándorlás megállításáért

Deutsch: a Bizottság új elnöke tegyen meg mindent a bevándorlás megállításáért

Az Európai Unió külső határainak megvédésével a bevándorlást meg kell állítani, az uniós szerződésekben rögzített módon a nemzeti identitást tiszteletben kell tartani, és a közép-európai országok uniós támogatási forrásainak mértékét fenn kell tartani – jelentette ki Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő Strasbourgban, az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén kedden.

Teljes selejtezős siker női tőrben

Teljes selejtezős siker női tőrben

Mind a négy magyar női tőröző sikerrel vette a selejtezőt kedden a budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokságon.

Hatályba lépett a magyarokat is sújtó ukrán nyelvtörvény

Kedden lépett hatályba az ukrán nyelvtörvény, amely igen sok bírálatot kapott nemcsak a kisebbségek részéről, de Ukrajna szomszédaitól is.

Kirúgtak egy keresztény orvost, mert egy szakállas férfit nem szólított hölgyemnek

Kirúgtak egy keresztény orvost, mert egy szakállas férfit nem szólított hölgyemnek

A keresztény férfi szerint a nemet a biológia és a genetika határozza meg.

This is the reason why the Brusselite bureaucrats will never understand the success of Orbán

This is the reason why the Brusselite bureaucrats will never understand the success of Orbán

The bureaucrats in Brussels believe that by branding Viktor Orbán a „far right” leader, they can discredit him. Here is the reason why this strategy will always be destined to fail.

A migránsok drogelosztó központként használtak egy olasz templomot

Öt afrikai migráns egy római templomot változtatott drogelosztó központtá.

Szijjártó: a magyar-ukrán kapcsolatok javulásában vagyunk érdekeltek

Abban vagyunk érdekeltek, hogy Magyarország és Ukrajna kapcsolatai a jövőben jelentősen javuljanak, és olyan együttműködés jöjjön létre, amely jó Ukrajnának, jó Magyarországnak és jó a kárpátaljai magyarságnak – jelentette ki Szijjártó Péter.

Kordonok közé szorítva

Kordonok közé szorítva

Az idén megint volt Pride, vagyis „a meleg büszkeség napja”, sőt egy egész pride-hónap, ami a köztereinket minden eddiginél jobban elfoglalta, és naponta tolta arcunkba a homoszexuális propagandát és jelképeket. És miközben július 6-án a felvonulók szabadon parádéztak, az ezzel szemben ellenvéleményt kifejezni kívánókat kordonok közé zárták. Mi pedig csak nézünk ki a fejünkből, és nem értjük: hogyan jutottunk idáig?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére