Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Juncker: Brüsszel szeptemberben bemutatja a határellenõrzés fokozását célzó tervezetét

888.hu

2018.07.06. 13:26

Az Európai Bizottság szeptemberben bemutatja a külsõ határellenõrzés fokozását célzó, mások mellett Ausztria javaslata alapján készült tervezetét - közölte Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke pénteken Bécsben a Sebastian Kurz osztrák kancellárral közösen tartott sajtótájékoztatóján.
BÉCS, 13:27

Az Európai Bizottság szeptemberben bemutatja a külső határellenőrzés fokozását célzó, mások mellett Ausztria javaslata alapján készült tervezetét – közölte Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke pénteken Bécsben a Sebastian Kurz osztrák kancellárral közösen tartott sajtótájékoztatóján.

Juncker, aki az uniós biztosokkal az unió tanácsának soros elnöki tisztét betöltő Ausztria programjáról első alkalommal egyeztetett, a külső határok védelmének fontosságára hívta fel a figyelmet, amelynek – mint hangsúlyozta – korábbi szigorítása esetén Európának ma számos problémával nem kellene szembenéznie.

Kiemelte, az őszre elkészülő tervezet igazi, hatékony határrendészet felállítását tartalmazza, az unió határvédelmi ügynöksége (Frontex) hatáskörének kibővítése által. Elképzelések szerint emellett az ügynökség állományát az unió 2020-ra 10 ezer főre fejleszti – tette hozzá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére