Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jól halad az integráció: Hamburgban a migránsok 98 százaléka munkanélküli

888.hu

2017.12.07. 21:58

Továbbra sem sikerül a migránsok integrációja Németországban. Egy új kutatás szerint a migránsok képtelenek illeszkedni a munkaerõpiaci elvárásokhoz.
HAMBURG, 21:58

Továbbra sem sikerül a migránsok integrációja Németországban. Egy új kutatás szerint a migránsok képtelenek illeszkedni a munkaerőpiaci elvárásokhoz.

Egy Hamburgban végzett felmérés katasztrofális adatokat mutatott. Németország második legnagyobb városában 1067 migránst kérdeztek meg arról, hogy van-e munkája. Kiderült, hogy a több mint 1000 migráns közül csak 20-nak volt munkaviszonya – írja a Die Welt.

Ez azt jelenti, hogy a migránsok 98 százaléka eddig nem tudott elhelyezkedni.

Ezen adatok fényében érthető, hogy a hamburgiak ki vannak akadva, hiszen a város eurómilliókat költ a migránsok felzárkóztatási programjaira.

Németországban a munkaerőhiány egyre súlyosabb problémákat okoz. Merkel annak idején ennek a problémának a megoldására hívta be a migránsokat, ám ez a terv a visszájára sült el. A jelenlegi kimutatások szerint ugyanis 2030-ra 3 millió ember fog hiányozni a német munkaerőpiacról.

A migránsok 96-98 százaléka a többi régióban is hasonlóképpen munkanélküli. Akik pedig munkaképesek, azok is csak a legegyszerűbb feladatokat képesek elvégezni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Leállítja az európai gázszállítást a Gazprom Ukrajnán keresztül

Twitter-üzenetben jelentette be a Gazprom, hogy leállítja az Ukrajnán keresztüli gázszállítást Európába. A lépés hátterében elszámolási, illetve jogvita van. Kilőtt a gázár az energiatőzsdén – írja a Világgazdaság.

Gyakorlatilag nincs olyan vezető politikus, akivel a németek elégedettek lennének

Gyakorlatilag nincs olyan vezető politikus, akivel a németek elégedettek lennének

Ezek után csodálkozunk, hogy amikor csak tehetik, kifütyülik és megdobálják őket?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére