Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jogosan penderítették ki a muszlim Youtube-sztárt a repülõrõl

Sümeghi Lóránt

2016.12.22. 18:58

Nagy visszhangot váltott ki a liberális médiában annak a muszlim Youtube-sztárnak az ügye, amelyik arról szólt, hogy - a sértett elmondása szerint - jogtalanul tessékelték le egy London-New York járatról pusztán azért, mert arabul beszélt a repülõn.
LONDON, 18:58

Nagy visszhangot váltott ki a liberális médiában annak a muszlim Youtube-sztárnak az ügye, amelyik arról szólt, hogy - a sértett elmondása szerint - jogtalanul tessékelték le egy amerikai járatról pusztán azért, mert arabul beszélt a repülőn.

Többek közöt a The Washington Post, a The Guardian, a The Sun, az Al Jazeera, a BuzzFeed és természetesen a The New York Times is tetemes cikkekben foglalkozott azzal a két Youtube vloggerrel, akiket - elmondásuk szerint - azért raktak ki egy Londonból New Yorkba tartó járatról még a londoni Heathrow reptéren, mert arabul beszéltek.

A 23 éves Adam Saleh és barátja, a 22 éves Slim Albaher nevű muzulmán Youtube-sztárok fel sem tudták fogni, hogy miért kellett a Delta Airlines utasszállító repülőgépét elhagyniuk annak ellenére, hogy több tucatnyi utas már hangosan panaszkodni kezdett rájuk az utaskísérő személyzetnek. Később egy, az internetre feltöltött videójukban kifejtették, hogy

ők csupán a rasszista, iszlamofób brit utasok áldozataivá váltak, akik pusztán azért panaszolták be őket a légiutaskísérőknek, mert meg mertek arabul szólalni.

Csakhogy azt elfelejtette ez a két derék muszlim fiatal megemlíteni, hogy - a többi utas elmondása szerint - több ízben is hangosan arabul kiabáltak az utastérben és lengették  a karjukat, amíg a felszállásra várakoztak.

Ráadásul nagyon valószínű, hogy - tekintettel arra, hogy Youtube vloggerek - fel is ismerhették ezt a két férfit, akik pedig hírhedtek arról, hogy szándékosan provokálják a repülőkön utazókat azzal, hogy

  • terrortámadást imitálva, arabul számlálnak visszafele;
  • hagyományos muszlim öltözéket öltenek a repülőgépek fedélzetén;
  • és olyan videókat töltenek fel a Youtube-ra, amin azt tanácsolják, milyen muszlim ruhába ne repülj, mert az különösek provokatív.

Mindezekről vicces felvételeket készítenek és nagyokat röhögnek azon, hogy ez európai terrorhullám közepette milyen érzékenyen reagálnak néhányan. Majd amikor valakinek tényleg elege lesz a provokációból, akkor telesírják a liberális médiát azzal, hogy ők bizony iszlamofóbia áldozataivá váltak.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére