Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Joe Biden tagadja, hogy köze lenne Hunter ügyeihez, de bizonyíték van rá, hogy hazudik

B. E.

2020.11.03. 08:56

Kiszivárgott dokumentum támasztja alá, hogy Joe Biden igenis részese volt fia kérdéses kínai üzleti ügyeinek, sőt, asszisztált hozzájuk. De az eset nem ilyen egyszerű. A dokumentum alapján Kína amerikai befolyásának növeléséért is felelősségre vonható a demokrata elnökjelölt.

 

Rohamosan közeledik az amerikai elnökválasztás finise, Joe és Hunter Biden múltjából pedig egyre több homályos részletet igyekszik felfedni a jobboldali sajtó. Röviden összefoglalva a helyzet annyi, hogy

Hunter Biden nagyon necces üzleteket kötött, amelyeket az apja segítsége nélkül szinte lehetetlen lett volna tető alá hozni. Joe Biden mindezt tagadja, viszont vannak közös képek róluk, így ezt nehéz kimagyarázni.

Egy állítólagos kamukutatás eredménye nagyon rossz színben tünteti fel a Biden klánt, a baloldali sajtó ezért azt állítja, hogy a kutatásnak semmi alapja nincs, és csak be akarja mocskolni a szent Biden nevet. (Hunter kokainfogyasztási szokásait akkor inkább ne is hozzuk most fel.)

Néhány kérdés azonban mindenképpen felmerül, például

hogyan lehet, hogy Joe Biden nem tudott Hunter hírhedt ügyeiről, amikor azok helyszínein közös képek készültek róluk?

Ez olyan, mint Niedermüller, aki elvileg nem tudott arról, hogy bitcoinbánya üzemel Borka-Szász irodájában...


A kutatás alapján tíz pontban összefoglalható Joe és Hunter Biden illegitim kapcsolatrendszere az bizonyított állítólagos kínai üggyel kapcsolatban:

  1. Joe Biden kompromittáló szövetsége a Kínai Kommunista Párttal Jang Csie-csi révén (a KKP Központi Külügyi Bizottsága). Jang a washingtoni kínai nagykövetségen eltöltött hivatali ideje alatt gyakran találkozott Bidennel. Azóta is volt erre példa.

    Joe Biden és Jang Csie-csi Los Angelesben, 2020. szeptember 17.
  2. Hunter Biden 2013-as Bohai Harvest Rosemont (BHR)-befektetését a külügyminisztérium tette lehetővé, amikor Jang volt a kínai külügyminiszter. A minisztérium akkor azon dolgozott, hogy befolyást szerezzen más országok vezetésében.

    A képen a BHR megállapodását írják alá a felek, Hunter a hátsó sorban, jobbról a harmadik, 2013. június 13–15.

    Még szintén 2013-ban Bidenék ismét ellátogattak Kínába:

    Fotó: Reuters
  3. Ezután egy évvel a dokumentum állítása szerint Biden egy beszédében azt mondta:
    Azt akarom, hogy Kína sikeres legyen, ez a mi érdekünk, hogy a gazdasága fejlődjön.”

    (A kérdés csak annyi, hogy a mi kire vonatkozik valójában.)

  4. Hunter Bidennek közvetlen kapcsolata van a Politburóhoz (Kína kormányzati testülete), állítja egy magas beosztású kínai pénzügyi szakértő – rá forrás A-ként hivatkoznak.
  5. Michael Lin volt a közvetítő a BHR-szövetségnél és a MOFA külföldön befolyással rendelkező szervezeteinél (a fenti képen is látható a BHR-szerződést aláírók között).
  6. Lin kínai érdeket képviselt az üzletkötéskor, ezt két egymástól független, a nemzeti hírszerzésnek dolgozó ügynök is megerősítette – forrás B és forrás C.
  7. A BHR-t az állam üzemelteti.
    A BHR egyik legmeghatározóbb részvénytulajdonosa a Bank of China,

    és a BHR partnerei csatornaként juttatnak jövedelmet a BHR-nek.

  8. Hunter 2010-ben Kínába utazott, és olyan meghatározó kormányzati pénzügyi vállalatokkal találkozott, amelyek később a BHR mögé álltak.
    Hunternek továbbra is van 10% tulajdonjoga a BHR-ben.
  9. Hunter BHR-részesedése (amelyet 400 000 dollárért vásárolt) mára hozzávetőlegesen 50 millió dollárt érhet (ez 15,7 milliárd forintnak felel meg).
  10. Hunter olyan kínai iparmágnásokkal is üzletelt, akik a kínai katonasághoz köthetők, így súlyosan veszélyeztette hazáját, és szembement az amerikai nemzetvédelem érdekeivel.
  11. Joe Biden korábban súlyosan bírálta Kínát, mára meglepő módon sokat finomodott a távol-keleti országhoz való hozzáállása, függetlenül annak geopolitikai lépéseitől.

És akkor az orosz, ukrán, kazah és ki tudja, még milyen „állítólagos” Biden-ügyeket nem is vizsgálták. Ez csak Kína, és annak is csak egy részlete. A legnagyobb jóindulattal is gyanús, ha valakiről ennyi álhírt össze lehet szedni. Muszáj, hogy legyen valami alapjuk ezeknek, ezt még a legbalosabb demokratáknak is be kellene látniuk.

Hihetünk a riportnak és a pártos demokraták által uralt amerikai médiának is, de ezek a bizonyítékok vagy üres vádak (nevezzük akárhogy) mindenesetre komolyan megkérdőjelezik Joe Biden alkalmasságát az elnöki posztra. (Tisztelettel figyelmen kívül hagyva a demencia jeleit.)

Ami a legkevésbé érthető, az az, hogy miért nem hozta le a baloldali sajtó, és

miért próbálták a szőnyeg alá söpörni az ügyet, ha nincs mit rejtegetniük?

Ha mindez tényleg csak egy csúnya, gonosz jobboldali összeesküvés, mint ahogy állítják, akkor mitől félnek?

A hazug embert hamarabb utolérik...

(Kiemelt kép: Vanity Fair)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére