Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Joe Biden segítségével tudja Soros György megmenteni a migránsokat a deportálásoktól

888.hu

2022.07.19. 14:00

A bajtársak ha pác van, mindig kisegítik egymást.

 

Egy Soros György milliárdoshoz köthető baloldali csoport közel 172 millió dolláros szövetségi szerződést nyert Joe Biden elnök kormányától, hogy segítsen a fiatal határátlépőknek elkerülni a kitoloncolást

– derült ki egy eheti jelentésből.

 

A Fox News a múlthéten közölte, hogy a Soroshoz pénzügyileg szorosan kötődő Vera Institute of Justice 171,7 millió dolláros szövetségi szerződést nyert, amelynek keretében ügyvédeket tudnak biztosítani a „kísérő nélküli idegen gyermekek” (UAC) számára, hogy elkerüljék az Egyesült Államokból való kitoloncolást.

 

A szövetségi szerződés végül 1 milliárd dollárnyi adófizetői támogatással áraszthatja el a Vera Institute of Justice-t.

– jelentette a Fox News.

A megállapodás 2023 márciusáig szól, de az összeg akár 983 millió dollárra is felduzzadhat, amennyiben azt 2027 márciusáig meghosszabbítják – derül ki a megállapodásból.

 

A Breitbart szerint ez a legnagyobb szövetségi szerződés, amelyet a Vera a 2000-es évek közepétől kezdve egyetlen évben bevándorlással kapcsolatos szolgáltatásokra megkötött.

Köztudott, hogy a Vera Insitute-ot ezek az adófizetők által támogatott kormányzati támogatások és szerződések tartják fenn. A legutóbbi pénzügyi ellenőrzésből az derül ki, hogy például 2020. július 1. és 2021. június 30. között a csoport 191 millió dolláros bevételéből 152 millió dollár az kormányzati forrásból származott.

 

A Vera Institute of Justice 2018-ban kapott már 310 millió dollárt az Obama-kormányzattól is, hogy segítsen az fiatal migránsoknak elkerülni a kitoloncolást.

2019-ben pedig a pennsylvaniai Philadelphia városával együttműködve hoztak létre közösen egy olyan programot, amely kifejezetten az illegális bevándorlók kitoloncolásának elkerülésére irányult, kifejezetten azáltal, hogy ingyenes jogi szolgáltatásokat nyújt számukra.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére