Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Joe Biden naponta 6 millió dollárt költött arra, hogy ne épüljön határfal Mexikónál

888.hu

2022.03.04. 19:00

Az ukrán határvédelemre 10 milliárdot költene.

 

Csütörtökön arról számolt be a Punchbowl News, hogy Joe Biden 10 milliárd dollár „sürgősségi katonai és humanitárius segélyt fog kérni a Kongresszustól Ukrajna és kelet-európai szövetségesei számára”.

Biden eddig 350 millió dollárt fordított Ukrajna határainak védelmére.

Eközben az amerikai-mexikói határ infrastruktúráját a Biden-kormányzat már több mint egy éve elhanyagolja. Közvetlenül hivatalba lépése után Biden

leállította a határfal építését és hagyta, hogy az anyagok rozsdásodjanak a sivatagi időjárásban.

 

A Breitbart közlése szerint Biden naponta mintegy 6 millió dollárt költött az adófizetők pénzéből arra, hogy ne épüljön meg a határfal.

 

 

Miközben Biden az ukrajnai orosz invázióra összpontosít, az amerikai nép a saját invázióját látja: tavaly több mint kétmillió határátlépő és illegális bevándorló érkezett a déli határra.

 

 

Biden gondoskodott arról is, hogy a tavalyi évben érkezett több mint 530 000 határátlépőt és illegális bevándorlót utólag szabadon engedjenek az Egyesült Államokban.

 

 

A szakértők előrejelzései szerint Biden ismét új illegális bevándorlási rekordot állíthat majd fel: várhatóan több mint 2,1 millió határátlépő és illegális bevándorló érkezik majd az amerikai-mexikói határra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére