Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Joe Biden miatt napi 5 millió dollárba kerül, hogy ne épüljön fel a határkerítés

888.hu

2021.10.10. 14:30

Az USA továbbra is fizeti a kerítés felépítésével megbízott cégeket, de a munkát a demokrata elnök döntése miatt nem kell elkészíteni.

 

A határőrség korábbi vezetője, Rodney Scott a héten felvázolta, hogy a Biden-kormányzat még mindig napi 5 millió dollárt fizet azoknak a vállalkozóknak, akiknek a határfalat kellett volna építeniük, annak ellenére, hogy minden építkezés leállt. Scott arra is figyelmeztetett, hogy soha nem látott számú illegális bevándorlót engednek átáramlani a határon, és több mint 90%-uk továbbra is papírok nélkül marad.

A Fox News-nak nyilatkozva Scott rámutatott, hogy

egy januári elnöki kiáltvány, amely szerint 60 napra szüneteltetik a határzár építését, hónapokkal ezelőtt lejárt, a vállalkozókat azonban még mindig fizetik a semmittevésért.

„Egy alapos tanulmányt kellene készítenünk, és aztán előállni egy tervvel a továbbiakban” – mondta Scott, hozzátéve: „Ahogy a határőrség megtette a maga részét, mindent, ami körülbelül két héten belül megtörtént, több eligazítással később, valójában semmilyen döntés nem született, ez jóval túlment a 60 napon. Sok ilyen projekt ma még mindig várakozik. Tehát fizetünk a vállalkozóknak, egy ideig majdnem napi 5 millió dollár volt a Védelmi Minisztérium és a DHS között.”

Várjunk csak, napi 5 millió dollár azért, hogy ne épüljön meg a fal?„

– tette fel a kérdést a döbbent a műsorvezető. ”Hogy ne építsünk falat„ – válaszolta Scott.

Majd így folytatta:

Halmokban állnak a határfalpanelek, több száz mérföldnyi optikai kábel, több száz kamera, amelyeket ezzel együtt telepítettek volna, és amelyek csak állnak, és nem történik semmi”.

„Nem építünk több falat. Nincs beszélgetés. Nincs, ha úgy tetszik, nincs felnőtt párbeszéd” – mondta Scott, majd hozzátette: „Ez csak egy fekete-fehér döntés. A kormány azt mondta, hogy nem csináljuk meg. Tehát nem tesszük meg. Ez a pénz csak úgy elfolyik a vállalkozókhoz, amiért nem dolgoznak minden nap.” Az illegális bevándorlók határon való megugrása kapcsán Scott azt mondta, hogy a Biden-kormányzat szándékosan „nem tesz egyszerű, józan ésszel megtehető lépéseket a határ biztosítására” – írta meg a Summit News.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A tengereken hánykolódik az orosz olaj, mert nem kell senkinek

„Mintegy 62 millió hordónyi uráli nyersolajat szállító orosz hajó várakozik a tengeren” – mutatták ki a Vortexa energiaelemző cég adatai. Az Egyesült Államok és más országok megtiltották az orosz nyersolaj és kőolajtermékek behozatalát az ukrajnai invázió miatt, mások pedig a jövőbeli szankcióktól való félelem miatt kerülik a rakományok beszerzését.

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Mindegy, hogy nyilvános közleményben elítélte-e a háborút vagy sem, meghallják, hogy „orosz” és diszkriminálnak.

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Újabb vezető politikus szólalt meg Ukrajna Európai uniós csatlakozásával kapcsolatban.

Európa már a majomhimlő-járványra készül

Európa már a majomhimlő-járványra készül

A Covidnál nem voltak ennyire körültekintőek.

Húsz ország ígért újabb fegyverszállítmányokat Ukrajnának

Egy hétfőn megrendezett virtuális találkozó alkalmával mintegy 20 ország ígéretet tett arra, hogy újabb fegyverszállítmányokat juttat el Ukrajnába – jelentette be sajtótájékoztatóján Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter.

Az európai adófizetők finanszírozzák az EU által támogatott LMBTQ-programokat

Az európai adófizetők finanszírozzák az EU által támogatott LMBTQ-programokat

Az Európai Unió több mint 200 ezer euró értékben finanszírozott olyan projekteket egy ifjúsági program keretében, amelyeken a „drag queen” életmódról tartottak oktató előadásokat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére