Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Joe Biden beiktatását követően már tüntet is ellene az Antifa

888

2021.01.21. 15:30

A seattle-i rendőrség közölte, hogy a tüntetők egy helyi bíróságnál több ablakot be is törtek – írta meg a Fox News.

 

Miután tegnap beiktatták Joe Bident, tüntetők kezdtek gyülekezni Seattle belvárosában. Legalább két embert le is tartóztattak. Az egyiket vagyoni kár okozásáért, a másikat pedig egy támadásért – állítja a seattle-i rendőrség. Később bejelentették, hogy egy férfit „betörés és anyagi károk okozása miatt” tartóztattak le, miután a városban a Starbucksnál megrongált egy kirakatot.

A seattle-i rendőrség a Twitteren számolt be a károkról, és közölte, hogy többek között az Amazon Go áruháznak tűnő helyet, valamint az egyik helyi bíróság ablakát is betörték. Több ablak is betört a William Kenzo Nakamura bíróságon – közölte a rendőrség.

 

 

A tüntetések helyi idő szerint délután fél négy körül kezdődtek, amikor egy maroknyi ember összegyűlt egy parkban, majd elindult Seattle belvárosának utcái felé.

Jelentések szerint a csoport egy „Abolish ICE” (ICE: amerikai bevándorlási és vámügyi végrehajtás) feliratú táblát tartott a magasba, míg egy másik zászló azt sugallta, hogy tiltakozásukat fejezik ki Biden és a bűnüldöző szervek ellen.

A tüntetők egy része tárgyakat dobált az út közepére, hogy az autós forgalmat megállítsák, továbbá megtámadták azokat a személyeket, akik nem vettek részt a demonstrációban – tudatta a seattle-i Komo TV.

A helyszínen több jármű is megrongálódott, mire a hatóságok utasítást adtak a csoport feloszlatására. Egy ponton a tüntetők egy kereszteződés közepén lángra lobbantottak egy amerikai zászlót, amelyet a seattle-i King TV információi szerint „gyorsan eloltottak”.

 

(Kép: Fox News)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére