Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Joe Biden a több éve elhunyt fiaként mutatta be egyik lányunokáját – Videóval

B. F.

2020.11.05. 10:11

Nem először hallhatunk a demokrata elnökjelölttől demenciára utaló kijelentéseket. A választás napján is igazolta szellemi alkalmatlanságát. Biden a családtagjait mutatta volna be a támogatóinak, amikor az egyik lányunokája nevét tévesztette össze az öt éve elhunyt fiáéval, Beau Bidenéval.

Joe Biden többször is tanúbizonyságot tett arról, hogy feltehetően demenciában szenved. Bár orvosilag nem igazolták, zavaros kijelentései és összevissza szövegelései egyértelműen bizonyítják, hogy a betegségéből fakadóan nem alkalmas az elnöki pozícióra.

Legutolsó kínos kijelentésére Philadelphiában került sor, a választás napján, amikor a családtagjait mutatta be támogatóinak. Biden az egyik lányunokáját átölelve azt mondta a mikrofonba:

Ez itt a fiam, Beau Biden, akit önök közül sokan beválasztottak a delaware-i szenátusba.”

 

Beau Biden, Joe fia azonban már öt éve elhunyt agydaganatban. A bakit azzal tetézte, hogy zavarában másodszor sem sikerült eltalálni unokájának keresztnevét, akkor Natalie-nak nevezte a lányt, akit valójában Finnegannek hívnak.

Biden félrebeszélése itt már a tömegnek is feltűnt, és sokan fütyülni kezdtek. Végezetül, amikor rájött, hogy hülyeséget beszél, próbálta korrigálni az elszólását:

Várjanak, ő nem Natalie, hanem a másik unokám, Finnegan.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére