Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jobbegyenes Oroszországból: Vlagyimir Putyin is kiosztotta Greta Thunberget

Ivan Drago

2019.10.03. 09:28

Bumm!

Vlagyimir Putyin szerint az „iskolai klímasztrájkok” mozgalmát elindító 16 éves Greta Thunberg egy kedves, ám rosszul tájékozott tinédzser. Egy szerdai moszkvai konferencián az orosz elnök ezt a jótanácsot küldte a svéd „klímaharcosnak”:

Menj el és magyarázd meg a fejlődő országoknak, hogy miért éljenek szegénységben, s ne úgy, mint Svédországban.

Miközben a honi és a nemzetközi sajtó liberális fele Greta Thunberg múlt heti, az ENSZ klímacsúcsán elmondott „Hogy volt merszed?” beszédéről áradozik, a konzervatív American Thinker c. lap szerint a „klímaharcos” egy 1992-es klímavédelmi felszólalásból meríthetett inspirációt. A német Deutsche Welle még egy videót is készített arról, mekkora a hasonlóság Greta Thunberg és a kanadai Severn Cullis-Suzuki 27 évvel ezelőtti beszéde között.

Trump megtrollkodta Thunberget: „igazán boldog fiatal lánynak tűnik„

A 16 éves svéd klímaaktivista hétfőn New Yorkban mondott egy meglehetősen színpadias beszédet az ENSZ klímacsúcsán, többek között arról szónokolva, hogy a politikusok ellopták az ő álmait és a gyerekkorát, valamint cserben hagyták a generációját. Donald Trump az eseményen nem vett különösebben tudomást Thunbergről, azonban később egy Twitter-bejegyzésében szarkasztikus módon megjegyezte, hogy Greta igazán boldog [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére