Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jobban ártanak Amerikának a brüsszeli szankciók, mint Oroszországnak

888.hu

2022.05.11. 17:20

Azt vizionálják, hogy még Donald Trump is visszatérhet.

 

Az Express.uk havi felmérése 1500 amerikai közreműködésével készült.

 

A megkérdezett 43 százaléka szerint „rendben van”, hogy Ukrajna kudarcot vall a háborúban, 41 százalékuk szerint ez „nincs rendben”, 16 százalékuknak pedig „nincs véleménye”.

 

A felmérés során kiderült az is, hogy az amerikaiak bizalmatlanok az Oroszországgal szemben alkalmazott szankciók kapcsán: 53 százalékuk véli úgy, hogy az inkább az USA-nak árt.

 

Az eredmények újabb csapást jelentenek a demokratákra és Joe Bidenre.

Bár Biden minden politikai területen negatívan teljesít, az egyik legrosszabb a külpolitikája, amely kapcsán 56 százalék nem helyesli, míg 40 százalék helyesli azt.

 

A 2021-es katasztrofális afganisztáni kivonulással kezdődött és most úgy tűnik, hogy az orosz-ukrán háború kapcsán is megingott a bizalom.

A felmérés szerint már második hónapja több amerikai gondolja úgy, hogy jobb lenne, ha Biden távozna (53 százalék) hivatalából, mint ha Putyin (44 százalék).

Csak 38 százalék helyesli Biden ukrajnai válságkezelését.

 

Az eredmények azt mutatják, hogy a külpolitika sem mentette meg Biden elnökségét, a megkérdezettek 63 százaléka nem hiszi, hogy 2024-ben újraválasztják.

A felmérés szerint lehetőség nyílhat Donald Trump visszatérésére.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére