Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jeremy Clarkson sem akarja, hogy a neomarxista Corbyn legyen az angol miniszterelnök

Bokor Gábor

2019.11.04. 21:00

És még trollkodott is egy nagyot az Instagramon.

A világ egyik leghíresebb autós műsorvezetője sosem finomkodott, mindig kőkeményen elmondta a véleményét, még ha az nem is illett bele a píszí normákba. Nemrég azzal került a címlapokra, hogy taknyos kölyöknek nevezte Greta Thunberg svéd klímaaktivistát.

Jeremy Clarkson is kiosztotta Greta Thunberget

Jeremy – a legismertebb autós műsor korábbi házigazdája – kiborult az aktivista lány ENSZ-klímacsúcson előadott performansza miatt, amiben Greta az ott megjelent vezetőket tette felelőssé a gyermekkoráért, az éghajlatért, mindenért. Clarkson szerint, ha így viselkedik egy gyerek, azt egy szülő általában elküldi a szobájába, hogy megnyugodjon és gondolkozzon el mit tettek érte a felnőttek.

Most hétfőn azonban nem ő volt terítéken, hanem a brit belpolitika. Clarkson sosem szimpatizált a Munkáspárttal, ennek ékes bizonyítéka mai Instagram-posztja, amin épp Jeremy Corbynnal élcelődik.

Az eredeti Top Gear, majd a The Grand Tour háromfős műsorvezetői gárdája (Clarkson mellett James May és Richard Hammond vezette a műsort – a szerk.) hétfő reggel Franciaországba repült Angliából egy forgatásra, azonban a felszállás előtt Clarkson előkapta a telefonját egy szelfire, és azzal a szöveggel töltötte fel a képet a két és fél millió követővel rendelkező közösségi oldalára, hogy

készülünk a Corbyn alatti életre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Preparing for life under Corbyn

Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1) által megosztott bejegyzés,

Clarkson rendszeresen publikál cikkeket a The Times brit konzervatív lapban, ahol egy szeptemberi cikkében egyszer már élesen bírálta a brit Munkáspárt vezetőjét. Akkor aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy egyszer Corbyn lehet a szigetország miniszterelnöke, a politikust „dühöngő marxistának” nevezte, aki azt sem tudja, hogy működik egy ország.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére