Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Izraelben is megunták a liberális média hazugságait

888.hu

2019.01.21. 16:38

A hagyományos baloldali pártok gyengülése után a liberális eszmék fõ képviseletét a baloldali és liberális médiumok vették át. Habár a tendencia Magyarországon már régóta megfigyelhetõ, ez Izraelben sincs másképp.

A Likud nevű jobboldali párt baloldali és liberális újságírók arcképével díszített plakátokat helyezett el az ország főbb közlekedési csomópontjainál, illetve a nagyvárosok bejáratainál. 

A plakátokon a

Nem ők döntenek. Hanem te. Mindennek ellenére Netanjahu!”

– felirat olvasható, és arra utal, hogy a baloldali és liberális médiatúlsúly ellenére az újságírónak is csak egy szavazatuk van. A plakátok rámutatnak arra is, hogy milyen nagy médiaellenszélben kell dolgoznia a miniszterelnöknek.

Benjamin Netanjahu miniszterelnök már korábban is kikelt a liberális újságírók és a velük kéz a kézben járó baloldali aktivisták ellen, akik elfogult médiahadjáratot folytatnak a jobboldali szervezetekkel, pártokkal és politikusokkal szemben. A miniszterelnök szerint a választóknak és nem a baloldali újságíróknak kell dönteniük a nemzeti sorskérdésekről.

Az áprilisi választásokra készülő Netanjahu csapata egy Facebook-oldalt is elindított, amely a "Nem ők döntik el" nevet kapta, és itt mutatják be azokat a zsidó újságírókat, akik részrehajló riportjaikkal próbálják meg lejáratni a miniszterelnök-jelöltet.

A baloldali újságírók gyűlöletet szítanak és megosztják a zsidóságot"

– érvelnek az oldal készítői.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére