Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Izrael fegyvereket adott el Mianmarnak

888.hu

2017.10.23. 14:15

Izrael fejlett technológiájú fegyvereket adott el Mianmarnak a rohingja muzulmán kisebbség elleni "etnikai tisztogató kampány" idején egy korábban megkötött üzlet alapján - jelentette a Háárec címû izraeli újság hétfõn.
JERUZSÁLEM, 14:15

Izrael fejlett technológiájú fegyvereket adott el Mianmarnak a rohingja muzulmán kisebbség elleni "etnikai tisztogató kampány" idején egy korábban megkötött üzlet alapján – jelentette a Háárec című izraeli újság hétfőn.

Az izraeli Háárec szerint egyebek között izraeli gyártmányú, lőállásokkal felszerelt haditengerészeti járőrhajók cseréltek gazdát a nagyszabású fegyverüzletben. A mianmari haditengerészet a Facebook-oldalán is üdvözölte áprilisban az izraeli hadihajók megérkezését.

 Az izraeli légi ipar Ramta nevű részlege állítja elő a Super Dvora márkájú, Mianmarnak eladott járőrhajókat, amelyből még legalább kettőt át fognak adni a korábban megkötött megállapodás alapján. 

Izrael az ázsiai országot sújtó amerikai és európai uniós fegyvereladási megszorítások ellenére ütötte nyélbe az üzletet, és a múlt hónapban nem volt hajlandó kijelenteni, hogy az etnikai tisztogatás nyomán megszünteti a fegyverek értékesítését Mianmarnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére