Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Iszlamista merényletet akadályoztak meg az orosz hatóságok

888.hu / MTI

2021.04.05. 14:24

Iszlamista merénylő rendőrök elleni robbantásos támadását sikerült megakadályozni a Sztavropoli területen – közölte hétfőn az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

A tájékoztatás szerint Kiszlovodszkban őrizetbe vettek egy 25 éves büntetett előéletű, orosz állampolgárságú férfit, aki hétfőn szándékozott

házilagosan összeszerelt gránátokkal felrobbantani azt a rendőrséget, ahol a szabadulása után rendszeresen jelentkeznie kellett.

Elfogták a merényletre készülő gyanúsított három cinkosát is, akik szerepet játszottak a Szíriában harcoló iszlamista fegyveresek anyagi támogatásának megszervezésében.

Mind a négy őrizetes az Iszlám Állam terrorszervezet követője. A terrorcselekményre készülő gyanúsítottól robbanószerkezetek alkotóelemeit, robbanószert, valamint szélsőéges irodalmat és bombakészítési instrukciókat foglaltak le a hatóságok.
Alekszandr Bortnyikov, az FSZB igazgatója március elején azt mondta, hogy Oroszországban az elmúlt tíz évben mintegy kétszáz terrorcselekményt sikerült megakadályozniuk a biztonsági szerveknek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére