Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Iszlám radikálisokat fogott el a lengyel hatóság

888.hu

2021.09.30. 13:25

A lengyel kormány azt állítja, bizonyítékai vannak arra, hogy a határát Fehéroroszország felől illegálisan átlépő migránsok között iszlám radikálisok találhatók.

 

Mariusz Kamiński lengyel belügyminiszter kijelentette, hogy a kormánynak a migránsok mobiltelefonjairól származó bizonyítékai vannak, szöveges üzenetek és más anyagok, például fényképek.

A Polsat News lengyel televíziós műsorszolgáltató szerint a különleges szolgálatok koordinátorának szóvivője, Stanisław Żaryn

egy SD-kártyáról származó fotókat mutatott be, amelyeken kivégzések és lefejezések láthatók.

„Az afgán állampolgártól megszerzett fotók között lefejezéssel végrehajtott kivégzésekről, valamint meggyilkolt emberek holttesteiről és egy géppisztolyarzenálról készült felvételek voltak” – mondta Żaryn.

Kamiński hétfőn kijelentette, hogy eddig mintegy 200 migránst vizsgáltak át, akik közül sokan eltitkolták a személyazonosságukat, vagy hamis iratokat mutattak be a lengyel hatóságoknak.

50 embernél találtak radikalizmust bizonyító anyagokat, ami arra utal, hogy harcra kiképzett fiatalok, akik különböző típusú fegyveres alakulatokban szolgáltak a Közel-Keleten”

– mondta.

„Ki fogjuk deríteni, hogy az a személy, akinél a lefejezésről, azaz az áldozat fejének levágásáról készült fotók és videók voltak, közvetlen szemtanúja és résztvevője volt-e az eseménynek, és milyen célból őrizte ezeket az anyagokat” – tette hozzá Kamiński. A miniszter megjegyezte, hogy

gyermekpornográf tartalmat is találtak az egyik migránsnál.

A lengyel határőrség becslése szerint szeptember eleje óta 5000 migráns próbált meg illegálisan átjutni a fehérorosz határon Lengyelországba – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére