Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét lebuktak Sorosék - most az USA-ban hullt le a lepel a hálózatukról

Nagy Gábor

2017.10.05. 14:58

Egy amerikai portál, a The Washington Free Beacon megszerezte a Center for Community Change Action (CCCAction) névre hallgató álcivil szervezet 2015-ös adópapírjait.
WASHINGTON, 14:58

Egy amerikai portál, a The Washington Free Beacon megszerezte a Center for Community Change Action (CCCAction) névre hallgató álcivil szervezet 2015-ös adópapírjait.

A CCCAction közvetlenül és közvetetten is részt vett és a mai napig segédkezik a Trump-ellenes mozgalmak, akciók megszervezésében.

A lap által nyilvánosságra hozott dokumentumokból kiderül, hogy a mainstream média által civil szervezetként feltüntetett, de valójában politikai célokkal működtetett gittegylet mögött olyan baloldali liberális oligarchák, spekulánsok kezében lévő alapítványok állnak, mint a W.K. Kellogg Foundation és a Ford Foundation (nincs köze az autógyártó óriáshoz).

Előbbi 3 millió dollárral (800 millió forinttal), utóbbi 2 millió 350 ezer dollárral (körülbelül 622 millió forinttal) támogatta a CCCActiont.

De ha Donald Trumpról és az amerikai belpolitika meghekkeléséről van szó, nem maradhat le a listáról a magyar származású milliárdos, Soros György sem.

A milliárdos a Nyílt Társadalom Alapítványokon (OSF) keresztül 1 millió 750 ezer dollárral (460 millió forinttal) támogatta a szervezet Trump-ellenes tevékenységét.

És hogy a szálak mennyire össze vannak kötve, azt jól mutatja, hogy a CCCAction ügyvezető igazgatója, Deepak Bhargava az OSF Tanácsadó Testületének is a tagja.

A CCCAction akciói közé sorolhatjuk az úgynevezett "Families Fight Back" nevű kampányt, amelyet az amerikai elnökválasztás hajrájára időzítettek. Míg Trump a kampányában arról beszélt, hogy az Egyesült Államok számára veszélyes az illegális bevándorlás, az amerikai gazdaságnak rosszat tesz a migránsok feketézése, addig ez a CCCAction által támogatott program épp az illegális bevándorlók számára könnyítette volna meg az állampolgársághoz jutást – természetesen papírok nélkül. Természetesen mindezt annak reményében tették, hogy a migránsok hálából majd a novemberi elnökválasztáson Hillary Clintonra fogják leadni a voksukat.

De a CCCAction olyan Trump-ellenes mozgalmak mögött is ott áll, mint a The Emergent Fund nevű kezdeményezés, amely tavaly év végén jött létre. Egyértelmű céljuk az amerikai elnök mihamarabbi megbuktatása, mivel Trump beiktatása óta az USA-ban "vészhelyzet" alakult ki. Mint az a "krédójukban" is szerepel: január 20-a óta a bevándorlók, a feketék, a nők, az LMBTQI-közösségek és a muszlimok is "fenyegetettségben" élnek az USA-ban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére