Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét kiverte a biztosítékot a Charlie Hebdo

Tóth Dalma

2017.05.11. 19:28

Ezúttal a frissen megválasztott francia elnök került a középpontba.
PÁRIZS, 19:28

Ezúttal a frissen megválasztott francia elnök került a középpontba.

Brigitte Macron már korábban is magára vonta a szexisták és a nőgyűlölők figyelmét, mivel 24 évvel idősebb férjénél, a frissen megválasztott francia elnök Emmanuel Macronnál.

Korábban a 39 éves Macron a Le Parisien című újságnak azt nyilatkozta, hogy ha a ő lenne 20 évvel idősebb a feleségénél, akkor minden bizonnyal az senkit sem zavarna, de mivel a felesége az idősebb, ezért sok támadás éri őket. Macron egyúttal hímsovinizmusnak nevezte a feleségét érő zaklatásokat.

Úgy látszik a francia szatirikus magazin érdeklődését is felkeltette a téma, hiszen szerdai címlapján az újonnan megválasztott francia elnök és felesége szerepel – írja a The Local.

A címlapon Macron a terhes feleségére mutat, miközben azt mondja "csodákat fog tenni". A szerkesztők ezzel az elnök ígéreteit akarták kétségbe vonni, és felesége korára szerették volna felhívni a figyelmet.

A magazin a hivatalos Facebook-oldalára is posztolta az új címlapot, ami már több mint 7 ezer kedvelést kapott. Sok hozzászólónak azonban nem tetszett a karikatúra.

Biztosan jobbat tudtok annál csinálni, mint hogy csak annyit üzentek: Brigitte öreg"

– írta az egyik kommentelő.

A Charlie Hebdo azzal szerzett magának hírnevet, hogy Mohammed prófétáról közölt karikatúrákat, amelyek miatt világszerte tiltakoztak a muszlim országokban. Ennek hatására két dzsihádista 2015. január 7-én megtámadta a párizsi szerkesztőséget. A támadásban 12-en meghaltak és további 11 ember megsebesült.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére