Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét kitört az oroszellenes hisztéria Washingtonban

888.hu

2017.05.16. 14:52

Donald Trump amerikai elnök kedden Twitter-üzenetben közölte: elnökként abszolúte jogában áll a terrorizmussal és a légi közlekedés biztonságával összefüggõ információkat megosztani Oroszországgal. Hozzátette, hogy azt akarja, Moszkva jelentõsen fokozza harcát az Iszlám Állam nevû terrorszervezet és általában a terrorizmus ellen.
WASHINGTON, 14:52

Donald Trump amerikai elnök kedden Twitter-üzenetben közölte: elnökként abszolúte jogában áll a terrorizmussal és a légi közlekedés biztonságával összefüggő információkat megosztani Oroszországgal. Hozzátette, hogy azt akarja, Moszkva jelentősen fokozza harcát az Iszlám Állam nevű terrorszervezet és általában a terrorizmus ellen.

A The Washington Post című amerikai lap hétfőn azt jelentette, hogy Trump titkos információkat osztott meg az Iszlám Államról Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel és Szergej Kiszljak nagykövettel a múlt héten a Fehér Házban – írja az MTI.

A Fehér Ház tisztségviselői hamisnak bélyegezték a hírt. Ugyancsak légből kapott információnak minősítette Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő kedden a The Washington Post állítását. Zaharova azt javasolta, hogy az emberek ne olvassanak olyan amerikai újságokat, amelyek ilyen szenzációkat terjesztenek.

A The Washington Post szerint Trump arról beszélt az orosz diplomatáknak, hogy az ISIS laptopokba beépített robbanószerkezetekkel tervez merényleteket végrehajtani, és ennek fejleményeiről naponta kap hírszerzési jelentéseket.

A lap szerint ezzel az amerikai elnök veszélybe sodorhatta országa hírszerzésének forrásait is, melyeket ezek után az oroszok képesek lehetnek felderíteni. Ráadásul az adatok egy harmadik féltől származtak, amely nem adott engedélyt a kiszivárogtatásukra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére