Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét hazudott a ballib sajtó: a franciák szerint semmi jele orosz hackertámadásnak

Forisek Ádám

2017.06.02. 15:58

Ki hitte volna, hogy ismét kidurran a liberálisok lufija: a francia kormány kiberbiztonságért felelõs ügynöksége szerint ugyanis semmi jele nincs annak, hogy orosz hackertámadás érte volna Emmanuel Macron kampányát.
PÁRIZS, 15:58

Ki hitte volna, hogy ismét kidurran a liberálisok lufija: a francia kormány kiberbiztonságért felelős ügynöksége szerint ugyanis semmi jele nincs annak, hogy orosz hackertámadás érte volna Emmanuel Macron kampányát.

A hazai baloldali sajtó is tényként számolt be arról, hogy az EU-párti Macron kampányát oroszok hackelték meg. A valóság azonban egy picit mást mond erről. 

Guillaume Poupard, a francia kormány kiberbiztonságáért felelős ügynökség (ANSSI) vezérigazgatója szerint ugyanakkor teljesen megalapozatlanok azok az állítások, melyek szerint az oroszok szivárogtatták ki a Macronról szóló dokumentumokat.

A hackelés egyszerűsége miatt azt feltételezzük, hogy a támadó egyedül cselekedett. Bármelyik országból lebonyolíthatta támadását”

– mondta.

Hozzátette, hogy semmilyen arra utaló jelet nem találtak a vizsgálat során, hogy az orosz APT28 nevezetű hackercsoport állna a szivárogtatás mögött.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére