Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ateista volt a texasi mészáros

Forisek Ádám

2017.11.06. 12:28

Több információ is napvilágot látott a Texasban lövöldözõ merénylõrõl, aki 26 ember életét vette el.
SUTHERLAND SPRINGS, 12:28

Több információ is napvilágot látott a Texasban lövöldöző merénylőről, aki 26 ember életét vette el.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a hétvége folyamán tömegmészárlás sokkolta Amerikát. A fegyveres ámokfutó a texasi Sutherland Springs városkában egy baptista templomban rontott a hívőkre, majd tüzet nyitott a gyülekezetre. Huszonhat ember életét vesztette a lövöldözésben, további huszonnégy pedig megsérült.

A merénylőről azóta napvilágot látott több információ is, így már ismert például a személyazonossága: Devin Patrick Kelley 26 esztendős férfi volt.

Kiderült például az, hogy légierős veterán volt, akit haditörvényszék elé állítottak, amiért többször is zaklatta feleségét és gyermeküket. A Daily Mailnek most az ámokfutó több régi ismerőse is beszélt, akik mind egyetértettek abban, hogy a férfi „ijesztő” volt. Volt osztálytársa szerint

családja volt, de az utóbbi időben eléggé levertnek láttam. Õ volt az első ateista, akit életemben megismertem. A légierőhöz ment, majd elbocsátották, de nem tudom miért.”

Noha 2013-ban egy hónapig önkéntes alapon hittant tartott a gyerekeknek, a merénylő a – mostanra törölt – Facebook-adatlapján azonban több ateista oldalt is követett:

Egy másik iskolatársa is kiemelte azt, hogy a férfi szenvedélyes ateista volt:

Sokkoltak a történtek. Egyfolytában arról beszélt, hogy az istenhívő emberek ostobák, mindig hirdette az ateizmusát.”

A harmadik, neve elhallgatását kérő ismerős szerint Kelley már gyerekkorában is problémás volt.

Egyre inkább elkerültem, miután egyszer összeszólalkoztunk és később többször is megpróbált megütni emiatt. A pasi teljesen kattant volt.”

Devin Patrick Kelley a mészárlás után elmenekült a helyszínről, azonban a megye határában ütközött az autójával. Egyelőre nem tisztázott, hogy a merénylő öngyilkos lett, vagy az őt üldöző helyiek ölték meg. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére